Vokswagen Tiguan în flăcări pe strada Stejarului din cartierul Zamca al Sucevei, ieri la amiază. Cauza: o defecțiune la instalația electrică

Ieri, înainte de amiază,  Poliția municipiului  Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe strada Stejarului a cartierului Zamca din municipiul reședință de județ,  o mașina a luat foc.

La fața locului a sosit un echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Suceava, care au localizat și stins incendiului.  

Din discuțiile purtate cu femeia care a condus automobilul, a reieșit faptul că în data de 14.10.2020, orele 11:40, dânsa  a parcat autoturismul marca Volkswagen Tiguan, proprietatea mamei sale, pe strada Stejarului și a plecat pentru câteva minute să se întâlnească cu cineva. Când a revenit la autoturism a văzut că de sub capotă ieșea fum, imediat după care zona motorului s-a aprins.

Lucrătorii din cadrul ISU Suceava au identificat ca sursă  probabilă de izbucnire a incendiului un scurt circuit la instalația electrică,  în zona motorului,  paguba fiind de aproximativ 20.000 de lei, constând în distrugerea motorului și a instalației electrice a acestuia, bară față, faruri, parbriz, bord, banchete față, trapă, banchete spate.

Nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *