Vot de blam și retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Teodora Munteanu, în scandalul motocicletei cerute de USR PLUS Suceava. Decizia finală se va lua la București

Președintele USR PLUS, senatorul Gheorghiță Mîndruță a anunțat printr-un comunicat de presă că Biroul Județean USR Suceava a analizat situația creată de viceprimarul Teodora Munteanu, cu ocazia participării la tombola Motorfest, la care a câștigat marele premiu.

”Membrii Biroului Județean își exprimă regretul pentru faptul că doamna viceprimar Teodora Munteanu nu a tratat cu atenția și demnitatea necesară unui ales politic un astfel de moment.

La egalitate de voturi, sancțiunile propuse au fost de vot de blam/ retragerea sprijinului politic, propunere care va fi înaintată forului de decizie competent, Biroului Național.

Prin aceasta, biroul județean USR PLUS Suceava dorește să afirme din nou faptul că este un susținător al revoluției bunei guvernări și că acțiunile aleșilor USR PLUS trebuie să fie consecvente cu acest deziderat.”, se arată în comunicatul semnat de senatorul Gheorghiță Mîndruță, președinte USR PLUS Suceava

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *