Vrei să ajungi prefect de Suceava, îţi faci film de prezentare şi juri că nu ai colaborat cu securitatea!

Se ştie deja, că în urma negocierilor strânse, din coaliţia de guvernare, funcţia de prefect al judeţului Suceava revine USR-ului. Unora le convine, altora nu, oraşul, judeţul murmură, dar aşa e în politică!

Astăzi, reprezentanţii USR Suceava au anunţat că săptămâna care urmează se va transmite Biroului Naţional al USR, o listă cu trei candidaţi, selectaţi conform procedurii demarate pentru această funcţie importantă.

Aspiranţii la funcţia de prefect al Sucevei au de îndeplinit o întreagă procedură internă, care, pe lângă interviul obligatoriu, necesită şi transmiterea unui complex dosar de prezentare, până cel târziu duminică 07.02.2021, cu un minut înainte de miezul nopţii, adică ora 23.59.

Dosarul candidaților, obligatoriu cuprinde:

  • Scrisoare de intenție, în care candidatul își prezintă modalitatea abordată pentru punerea în practică a politicile guvernamentale;
  • CV în format Europass;
  • O declarație, pe proprie răspundere, că nu a colaborat cu Securitatea;
  • Declarație pe proprie răspundere că nu are cazier;

„Comisia de Selecție a dosarelor se va întruni în cursul săptămânii viitoare, când va alege, prin vot secret, o listă cu trei nume. Lista va fi trimisa Biroului Național USR, care va începe intervievarea candidaților, cărora li se solicită și un film de prezentare de maximum 5 minute. Prefecții și subprefecții vor fi numiți începând cu data de 8 martie 2021”, a menționat Teodora Munteanu.

În ultima vreme, pe surse sau la pronosticuri, sunt vehiculate trei nume pentru viitorul prefect, fiecare dintre ele declarate câștigătoare de cei care îi susţin: Lorena Buburuzan, Iulian Cimpoeşu şi Teodor Matei.

Aşteptăm verdictul partidului.

Succes tuturor celor care năzuiesc către această funcţie!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *