Vrei să găsești o frizerie în Suceava? Vezi aplicația Stailer care te ajută să obții o programare

Zilnic utilizăm aplicații pe telefoanele noastre. Ba să comandăm mâncare, ba să comandăm haine și alte obiecte necesare, ba să plătim facturi și chiar la casele de marcat când facem cumpărături plătim cu aplicațiile bancare. Ne-am adaptat constant astfel încât să ne eficientizăm timpul. Dar știai că acum poți face același lucru și când vine vorba de programările la saloanele de hair & beauty?

Pe numele său Stailer, această platformă și implicit aplicație te ajută să găsești un loc la salon pentru serviciul dorit, în mai puțin de 5 minute. Pe Stailer sunt înscrise saloane din 41 de orașe, mai nou și din Suceava. Așa că dacă îți dorești să ajungi chiar astăzi la o frizerie Suceava bazează-te pe Stailer! Iată ce avantaje ai dacă folosești aplicația.

All you need is Stailer!

Vezi aplicatia Stailer pe Magazin Play, App Store sau App Gallery. Este complet gratuită, atât de descărcat, cât și de utilizat. O instalezi și mai apoi te bucuri de programări rapide. Printre avantajele programării online cu Stailer se află:

  • economisirea timpului și energiei. Acestea sunt două dintre cele mai importante resurse ale unui adult. Deci în ziua de astăzi nici nu-ți permiți și nici nu prea ai chef să suni în disperare la diferite saloane ca să obții un loc când ai nevoie. Așadar, dacă vrei o programare la frizerie Suceava sau la alt serviciu de hair & beauty, aplicația Stailer este cel mai bun prieten al tău. După instalare îți creezi un cont sau te conectezi cu pagina ta de Facebook. Apoi utilizezi filtrele de căutare. Setezi orașul Suceava, genul tău, serviciul dorit, data și ora. Apeși pe Caută servicii în apropiere și într-o secundă obții locurile disponibile.
  • nu mai faci compromisuri. Nu mai mergi la un salon ce are loc liber peste o săptămână când tu poți merge chiar astăzi dacă ai nevoie. În plus, fiindcă Stailer este transparent, alegerea salonului potrivit depinde de tine, deci ai mai mult control. Fiecare salon înscris are poze din locație, poze cu alte transformări efectuate acolo, recenzii ale altor clienți, prețuri percepute, durata serviciilor și locația prin Google Maps.
  • te programezi când vrei tu, de câte ori vrei tu. Nu ai limite de programări. Nici nu mai depinzi de agende, de programele de deschidere a saloanelor și de recepționeră. Fiindcă te programezi singur online nu mai ai de dat niciun telefon. Și te poți programa oricând, chiar și noaptea.
  • ai toate programările într-un singur loc. Calendarul tău uzual unde îți notezi evenimente importante este deja prea plin. Așa că Stailer devine propria ta agendă de programări la saloane, separată de cea în care ai trecute alte activități. De acolo tu gestionezi ușor programările, le poți și anula cu câteva clickuri atunci când nu mai poți ajunge la saloane. Nu se percepe nici măcar 1 leu!

Stailer este o aplicație utilă pentru toată lumea

Fie că ești femeie sau bărbat, aplicația Stailer este întotdeauna o necesitate. În plus acum nu mai trebuie să aștepți mult între două programări, le poți face pe toate într-o săptămână, fiindcă acum nu mai trebuie să te pliezi tu după agendele saloanelor cunoscute. Stailer îți găsește saloane, de care poate nici nu știai, care să se plieze pe timpul tău.

Contact:

support@stailer.ro

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.