Vrei să-ți cumperi un apartament nou, dar ți-ai transformat toate economiile în criptomonede? Iată unde poți să plătești într-o astfel de monedă!

Criptomonedele au câștigat multă popularitate în rândul românilor care caută în permanență noi metode de a se feri de efectele inflației, mai ales în ultimii doi ani. Mai întâi a fost pandemia de COVID-19, apoi războiul din Ucraina, așa că mulți dintre cei prevăzători și precauți s-au orientat către criptomonede ca metodă de investiție. Dar conform specialiștilor în domeniul financiar, se pare că cel mai bun și mai sigur lucru în care poți să-ți transformi banii ca să-i ții la adăpost este un apartament. Însă ce te faci când ți-ai transformat toate economiile în monede virtuale și nu mai ai bani reali în casă sau în bancă?

Complexul Sivco Residence situat la marginea municipiului Iași, pe șoseaua Voinești, la numărul 58A, într-o zonă selectă și convenabilă, cu acces facil către zona Nicolina Belvedere, este primul complex imobiliar din regiunea Moldovei unde poți să îți cumperi un apartament nou și să plătești în criptomonede Bitcoin. De aceea, dacă ești în căutarea unor apartamente noi plata în cripotomonede, Sivco Residence este cea mai bună soluție!

Principalele caracteristici ale apartamentelor Sivco Residence și motivele pentru care ele sunt atât de căutate

Din complexul imobiliar Sivco Residence, un bloc întreg de apartamente s-a vândut deja în totalitate, iar un altul în proporție de 35%. Pentru compartimentarea excelentă și finisajele de o calitate superioară ale apartamentelor acestui complex, faima acestuia s-a răspândit rapid și astfel, apartamentele deja vândute din cel de-al doilea bloc au fost cumpărate de noii lor proprietari încă de când se aflau în stadiu de: la roșu, având ridicați doar pereții de cărămidă.

Acest lucru ne demonstrează încrederea pe care clienții Sivco Residence o au în dezvoltatorii proiectului și în proiect în sine. Însă nu putem, să nu ne întreb ce alte caracteristici fac ca aceste apartamente să fie atât de căutate, întrucât știm că în România, datorită ofertei bogate când vine vorba de apartamente noi, calitatea nu este singura cerință a clienților.

Pe lângă calitate, un punct forte major al apartamentelor Sivco Residence este amplasarea. În puține blocuri de apartamente noi mai beneficiezi de atât de multe spații verzi, locuind în același timp și foarte aproape de un oraș mare.

Ca să ajungi de la Sivco Residence până în centrul Iașului, poți să parcurci un drum de doar câteva minute cu mașina personală, sau să iei un mijloc de transport de la stația care se află la doar 350 m depărtare de blocul tău.

De asemenea, dacă vrei să faci cumpărături, poți alege unul din supermarketurile Profi sau La Doi Pași situate la aproximativ 400 m distanță de blocul tău, sau, în viitorul apropiat, să mergi direct la Kaufland, care la ora actuală se află în construcție, la doar 600 m depărtare de Sivco Residence.

Pentru haine poți să mergi la Iulius Mall – Family market, situat la doar 1.1 km distanță față de Sivco Redsidence sau la Palas Mall, cel mai mare centru comercial din regiunea Moldovei, până la care ai de parcurs 4.5 km.

Și dacă lucrezi pentru un din companiile multinaționale din apropierea lui Palas Mall, sau dacă vrei să te angajezi la o firmă din parcurile industriale 1 și 2 unde se preconizează că vor fi create mii de locuri de muncă în următorii ani, Sivco Residence este o investiție foarte bună!

Iar dacă ești părinte și vrei un loc sigur, curat și cu aer proaspăt unde să-ți crești copiii, tot Sivco Residence merită să-l iei în calcul. Accesul în complexul Sivco Residence este complet securizat, iar pe o rază de 1-3 km față de acesta există o mulțime de școli, creșe și grădinițe unde copiii tăi pot merge fără să-și sacrifice pe drum prețiosul lor timp liber.

Cu alte cuvinte, indiferent de nevoile tale, dacă vrei să investești într-un apartament cu două camere Iași sau cu trei camere, unde să te simți confortabil și protejat, atunci, procedează ca atâția alți investitori inteligenți și alege un apartament din complexul Sivco Residence. Mai departe, că vrei să plătești în lei, în euro sau în criptomonede, alegerea îți aparține!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other