Vreți să ajutați Spitalul Județean? Cumpărați un centimetru din Autostrada lui Ștefan Mandachi cu 10 euro! Toți banii vor ajunge, prin Crucea Roșie Suceava, la Spital. Plus șansa unui nume scris pe un monument

Ștefan Mandachi, omul de afaceri sucevean implicat de la o zi la alta, tot mai mult în lupta care se duce pentru stăvilirea ofensivei Coronavirus vine cu o nouă inițiativă, la fel de originală și folositoare ca și cele pe care le-a promovat anterior. După ce a fost cel dintâi proprietar din județ care a pus la dispoziția cadrelor medicale de la Spitalul Județean un hotel de patru stele și după ce a mobilizat un număr mare de patroni de restaurante ca împreună cu Lanțul Spartan să asigure mâncarea necesară celor care au ajuns în izolare, departe de familii, a inițiat o altă provocare:

A scos la vânzare, centimentru cu centimetru, metrul de autostradă pe care l-a construit pe tăpșanul de la Bosanci. Fiecare centimetru de autostradă costă 10 euro. Toți banii vor fi direcționați către Crucea Roșie, Spitalul Suceava.

Și a mai făcut un apel: Să nu le fie rușine donatorilor să își facă publice numele.

Prezentăm mai jos postările sale în legătură cu acest subiect, începând de aseră și până acum câteva minute:

26 martie ora 20:

Peste vreo oră începem strângerea de fonduri (Crucea Roșie, Spitalul Suceava). Scuze de întârziere. Așa se întâmplă când facem pe grabă totul, nici nu aveam cum altfel. Toată echipa lucrează online și e ffff greu. Voi pregătiți euroii!!! ZECE EURO = 1 CM de autostradă. Dar puteți să vă luați mai mulți!!! Cu cât mai mult cu atât mai bine pentru orașul Suceava.

Fiți primii care veți lua proprii centimetri de autostradă :
Pregătiți-vă că începem în scurt timp.

Revenim! Vă iubim!

26 ianuarie, ora 21:

CONT RON: RO43RNCB0244020411980016

CONT EURO: RO76RNCB0244020411980004

CONT LIRE STERLINE: RO64RNCB0244020411980026

Cod SWIFT: RNCBROBU
Beneficiar: SOCIETATEA DE CRUCE ROSIE SUCEAVA, (C.I.F. 4244520) nu scrieți cu diacritice, ca sa nu dea vreo eroare.

DE MÂINE putem și pe paypal. Nu-i nevoie să intrați pe site. De acolo doar puteți copia aceleași conturi ca aici. REVOLUT nu funcționează.

Dați pe silențios telefoanele, puneți-vă căștile și ascultați în tihnă, cu sonorul TARE (ca să auziți cât mai clar capodopera muzicală compusă gratuit pentru Suceava, de către Codrin Lazar.

Acum câteva luni, am ajuns la o concluzie: DOAR EDUCAȚIA POATE REPARA ROMÂNIA! Pe atunci (ce departe par vremurile alea…) mi-am propus să strâng donații cu metrul meu de autostradă, pentru a face o mega școală gratuită. Aș fi făcut asta nu pentru că sunt eu prea manierat sau educat, ci pentru că am realizat că toate relele din țara mea (inclusiv lipsa de autostrăzi) provin de la lipsa de educație. Cu o societate mai educată, eu aș prospera, lumea ar fi mai fericită și mai sigură etc.

Dar a venit potopul ăsta… și am blocat totul…. Am lăsat deoparte proiectul cu școala. Dar mi-au rămas filmările. Acum două zile, văzând în ce hal a ajuns orașul în care am copilărit și trăiesc, m-am gândit să utilizez filmările să fac ceva și cu cioata de asfalt, numită peiorativ Primul metru de autostradă. (eu stau în casă acum, dovadă că am barba mai lungă în casă decât în filmările din exterior

Coautorul acestui proiect este Oana Bara, căreia îi mulțumesc din suflet și pe care o consider un erou din linia întâi, având în vedere circumstanțele în care s-a zbătut (le știe doar ea) și cât contribuie…

Dar, așa cum zice și Oana, greul de-abia acum începe. Proiectul abia acum se naște. De-abia acum trebuie să facem rost de donații, abia acum trebuie să viralizăm inițiativa, abia acum trebuie să ne solidarizăm, abia acum începe truda și tot abia acum încercăm să ajutăm cel mai drag oraș de pe planeta numită Pământ: SUCEAVA.

Toții banii se duc DIRECT CĂTRE CRUCEA ROȘIE!!! Atenție, banii nu vin la Mandachi, ci la CRUCEA ROȘIE SUCEAVA!!! E non profit. Mulțumesc Cornel Dediu! Apoi îi direcționăm către spitalul nostru în funcție de nevoi.

Dacă se strâng bani mai mulți, dăm și la vecini și la toată România. (vreți să vă spun un secret? Deși în clip mă minunez să strângem 3 mil euro, eu în sinea mea cred cu tărie vom strânge minim 30 milioane euro, dar n-am mai zis la nimeni asta. Chiar am pus și un pariu cu cineva important că vom strânge 🙂 )

Dirijați atenția către Suceava și dacă vreodată ați venit în Bucovina și v-a plăcut, amintiți-vă de oamenii și locurile de aici. De Voroneț, de Cetate, Putna, Sucevița, Mănăstirea Humorului, Moldovița. Amintiți-vă de pacea, veselia și de toate selfiurile pe care le-ați făcut aici, în Ierusalimul Europei, în țara fagilor bla bla bla.

Donează 10 EURO! (dar poți dona orice sumă mai mare, fără limită. Cu cât mai mult, cu atât mai bine). Dacă n-ai nici 10 euro, pune cât poți. Câțiva cenți.

1 CM DE AUTOSTRADĂ= 10 euro
1 centimetru este enooorm! Dar dacă ți-ai lua mai mulți centimetri? zece, 100 sau 1000? Câte vieți ai putea salva?

Dacă ești persoană fizică sau firmă, vei primi un certificat de ”proprietar” (online) pentru centimetrul sau centimetrii tăi. Numele tău va rămâne scris mai mic sau mai mare, în funcție de câți centimetri îți iei. Vom face la final un monument al donatorilor la Primul metru de autostradă (din banii mei, nu din donații).

Dacă ai o firmă, fă-i reclamă. Ia-ți cât mai mulți centimetri. Te implor, fă public suma donată! Nu te ascunde! Nu contează ce zic alții! Fă-o asumat! Ne ajută!

Fă-ți reclamă! Fii mândru, nu-ți fie rușine! Reclama este sănătoasă! Toată România să-și facă reclamă acum, donând! Nu vă uitați la proștii care toată viața doar au comentat de pe margine.

Cu ocazia asta, avem șansa să transformăm autostrada (sau lipsa ei) dintr-un simbol al neputinței într-un simbol al solidarității. Și vom face noi împreună și autostrăzi, vă promit!

Eu am donat ZECE MII DE EURO DE PE PERSOANĂ FIZICĂ. Dar o să donez și de pe toate firmele, pt. că vreau certificat :)) Hai să văd cine mă depășește!

Provoc toți cetățenii români și străini și mai ales antreprenorii să mă depășească.

Poți dona și în LEI și în EURO

Avem și două telefoane în caz că nu vă descurcați. Sunt trei fete voluntare și vă ajută cu drag. Echipa a fost încropită pe ultima sută de metri, deci rog îngăduință .Acestea NU SUNT NUMERE DE REVOLUT! 0730451392 și 0752951566

Mulțumesc echipelor mele de voluntari, dar mai ales Roxanei pentru montajul genial, Anisoarei, Gabi, Cristina, Alex, Bogdan, Alina, Rappa, Michele, Lucian, Paul Ciurari, Bîrsan Stefan (a facut gratuit site) Eugen (logo gratuit), Radu, Dragos, Catalin Urdoi. Vlad Ilicevici, Radu Pot au donat animatia către Suceava!

De data asta, centimetrii contează !

FACEȚI PUBLICE DONAȚIILE! AJUTĂ ENORM!

 Anonimatul nu ne ajută acum!
Anul trecut, VASILE ARMENEAN mi-a dat avionul (ca sprijin pentru #șîeu). La final am vrut să plătesc cherosenul și m-a trimis la plimbare: ”TOTUL E GRATIS, șî eu vreau autostrăzi, nu doar tu”! (Poza e de anul trecut).

Acum câteva minute m-a sunat că vrea 1000 centimetri, adică donează ZECE MII DE EURO, dar insistă să rămână anonim. ”Vasy, te rog foarte frumos, acceptă să fac publică donația. Vei inspira cu certitudine și pe alți antreprenori din România și pe mulți de la noi din Suceava, te rog! Dacă nu va ști nimeni, cum vom putea mobiliza???”.
Eu am să mănânc înghețată numai de la Betty în viitor. Să nu-l uitați pe Vasy!!! Betty!!! Nu vă fie frică să vă faceți “reclamă” din asta pt. Suceava!

 

Please follow and like us:

One thought on “Vreți să ajutați Spitalul Județean? Cumpărați un centimetru din Autostrada lui Ștefan Mandachi cu 10 euro! Toți banii vor ajunge, prin Crucea Roșie Suceava, la Spital. Plus șansa unui nume scris pe un monument

 • 4 aprilie 2020 la 19:34
  Permalink

  SE VOR DONA BANI MULTI SPER PTR O CAUZA CU ADEVARAT NOBILA SI CHIAR PE BUNE ATAT DE NECESARA .

  IAR DOMNII PROCURORI DE LA SUCEAVA AR TREBUII SA FIE CU ADEVARAT VIGILENTI SI NU SA SE OCUPE DE POTLOGARII SAU SA FACA FRATERNITATI CU INDIVIZII NESIMTITI DIN INSTITUTIILE LOCALE SUCEVENE CARORA NU LE PASA NICI UN CM DE SANATATEA ,SIGURANTA CETATENILOR , A PENSIONARILOR SI COPIILOR ORASULUI SUCEAVA .
  DAR NICI
  DE DOCTORI SI ASISTENTE SI ALTI DE LA SMURD ,I.S.U ,AMBULANTA CHIAR ANGAJATI DE LA POLITIA LOCALA CARE SANT IN DRUM LA DATORIE NU LE PASA. CE SA MAI VORBIM PRIN INDIFERENTA SI LACOMIA PE CARE O AU FARA MARGINI I-AU IMBOLNAVIT PREMEDITAT SI CU BUNA STIINTA SI PE ACESTIA.

  DE FUGIT DIN ORAS NU CRED CA E O VARIANTA AR TREBUII SA STAM SI SA LUPTAM/AJUTAM ASA CUM PUTEM FIECARE .
  CHIAR CU IMFORMATII UTILE REALE PE CARE LE ARE FIECARE DESPRE FUNCTIONARII SI ANGAJATI ACESTOR INSTITUTII LOCALE CA INCET INCET CU FIECARE CM SA-I SCOATEM LA IVEALA SI SA RASPUNDA PTR MIZERIILE PE CARE LE-AU FACUT .
  PTR CA NU NUMAI CONDUCEREA SPITALULUI ESTE VINOVATA SI CONSILIUL JUDETEAN CI SI CEILALTI SI IN CEA MAI MARE PARTE PRIMARIA SUCEAVA CARE NU DA DOI BANI PE RESPECTAREA DE LEGI SI AU FACUT IN TOT ORASUL TOT FELUL DE MIZERII PRINTRE CARE SI INDIFERENTA CU SPITALUL JUDETEAN UNDE AU MURIT SI MOR CETATENI.
  AU SI DUMNEALOR PARTEA LOR DE VINA.

  GATA CU FUGA DOMNILOR DRAGI CONCETATENI SUCEVENI NOI SANTEM ACASA LA NOI LA SUCEAVA SA-I TRIMITEM PE TOTI INFRACTORII DIN INSTITUTIILE LOCALE CM CU CM UNDE LE ESTE LOCUL .

  SPORTUL IN SUCEAVA ESTE LA PAMANT /DISTRUS .ASTA LA TOATE DOMENIILE SPORTIVE.
  NE UITAM CU ,,INVIDIE,,LA VECINI PESTE GARD ( VEZI BOTOSANIUL)BRAVO LOR.

  PRIMARIA SUCEAVA PUNE
  NOCTURNA LA LPS SUCEAVA . O TOT PUN DE CATIVA ANI .
  IN FIECARE AN TOT PROMIT SI NIMIC .ASA VA RAMANE DACA NU FACEM NIMIC SI NUMAI CONSTATAM.

  DESII TOATE TARILE MODERNE DIN COMUNITATEA EUROPEANA PUN PRET MARE PE SANATATE PREVENTIE INVESTESC MASIV .
  LA NOI NU DAU DOI BANI PE SANATATEA CETATENILOR ,COPIILOR ,PENSIONARILOR .
  DARMITE SA SE GANDEASCA PREVENTIV LA SANATATEA GENERATIILOR VIITOARE.
  NICI VORBA SANATATEA,SIGURANTA LA SUCEAVA ESTE UN LUX .

  DIRECTORII DE LA SCOLILE SUCEVENE SE MILOGESC LA INDIVIZII SCRUPULOSI DIN INSTITUTIILE LOCALE SA LE MAREASCA BUGETUL IN FIECARE AN.
  STAU CU MANA INTINSA UMILI LA PORTILE PRIMARIEI,ETC. SA LE DEA NISTE BANUTI IN PLUS SA TREACA ANUL SCOLAR.

  DOMNII ,OFICIALITATILE LOCALE SUCEVENE NE VOR LA SUCEAVA PE NOI SUCEVENII::

  BOLNAVI ,UMILI SI TAMPITI FARA SCOALA PREA MULTA PTR CA IN OPINIA DUMNEALOR ASA E BINE.
  CA DUMNEALOR SA-SI POATA CONTINUA IN LINISTE IMOBILIARELE IN CARE SANT IMPLICATI SI PRODUC AVERI FARA NR .
  EU ZIC SA LE DAM ACESTORA CATE ,,UN SUT IN FUND,, CM CU CM SA-I TREZIM LA REALITATE CA MAI TREBUIE SA IASA SOARELE SI PTR NOI SUCEVENII DUPA PANDEMIA CREATA DE ACESTIA IN TOATE INSTITUTIILE LOCALE .

  EU PERSONAL AM SA DAU PRIMII 3 CM

  1 CM : IMPLICAREA DOMNULUI LUNGU IOAN FACILITARE LICITATIE PE FONDURI EUROPENE ,,GRADINITA DUMBRAVA,,
  ,DARE LUCRARE CU DEDICATIE PTR FIRMA SAFE STEEL SRL DESI ACESTIA NU PUTEAU PARTICIPA /NU AVEAU DREPTUL.
  PTR RELATII EXACTE SA MA CAUTE DOMNII PROCURORI DACA SE AUTOSESIZEAZA.
  ( DOAR UNA DIN DOVEZI MICA DE UN SFERT DE CM ESTE EXPUNEREA/ PREZENTAREA FIRMEI SAFE STEEL SRL DUPA CASTIGAREA LICITATIEI DE CATRE DOMNUL PRIMAR CA ACEASTA FIRMA ARE O VEHIME IN DOMENIU DE PESTE 10 ANI ORI FIRMA ESTE DESCHISA IN 2013 ) CAUTATI PE NET .NUMAI MINCIUNI.

  1 CM : IMPLICAREA DOMNULUI VICEPRIMAR HARSOVSCHI LUCIAN IN DESCHIDEREA UNUI RESTAURANT (PEPPER) CONTRAR LEGILOR IN VIGOARE OMS119/2014 .CONTRAR VOINTEI LOCATARILOR BL T64 DE A SE DESCHIDE O ASTFEL DE LOCATIE CU VANZARE DE BAUTURI ALCOLICE SI CU FUMAT IN PERIMETRUL RESPECTIV.
  CONTRAR VOINTEI LOCATARILOR DE CEDARE / CESIONARE
  A TERASAMENTULUI/ TROTUARULUI ,CESIONARE DE PARCARE IN PERIMETRUL BLOCULUI .
  CA DREPT DOVADA ACEST IUBITOR AL CETATENILOR SUCEAVENI PE DATA DE 07 MARTIE 2020 LUA MASA IN LOCATIA ,,PEPPER,, GIRANDU-I PE PRIETENII LUI CA TOTUL SE VA REZOLVA .MENTIONAM CA RESTAURANTUL NU DETINE AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE DAR CE CONTEAZA O REZOLVA DUMNEALUI CUMVA.INDIFERENT DE ILEGALITATILE/DISTRUGERILE FACUTE LA STRUCTURA BLOCULUI T64 DE CARE DUMNEALUI NU ESTE STRAIN .
  UITAND CA COVID 19 ERA LA SPITALUL JUDETEAN SUCEAVA AJUNS DEJA ,DOAR AVEAU IMFORMATII DOMNII DE LA PRIMARIE SI SA FII VAZUT DE CELE NECESARE PTR CONCETATENI MACAR A ANGAJATILOR PRIMARIEI PE CARE II TRATEAZA CA PE SCLAVI.DAR DIN NEPASARE/INDOLENTA INCOMPETENTA SI MAI ALES A LACOMIEI CACI BANII PRIMEAZA S-AU IMBOLNAVIT PRIMII CAPII PRIMARIEI.

  1 CM : IMPLICAREA LA DESCHIDEREA UNUI AGROLAND TOT BL T64 CU VANZARE DE PUI VII SI FURAJE .INCALCAREA ACELEIASI LEGI OMS119/2014 SI UNDE ASTA VARA VIRUSII DE LA PUI ERAU PRELUATI DE CETATENI INCLUSIV DE CADRELE MEDICALE CARE TRANZITAU TERASAMENTUL/TROTUARUL ,PARCAREA SI AJUNGEAU LA SPITALUL JUDETEAN PRIN CURTEA CENTRULUI DE DIALIZA.
  CU PUII VII AM REUSIT SA II OPRIM NOI LOCATARII BL T64 CACI PRIMARIA NU ARE NICI UN MERIT NU S-A IMPLICAT DE LOC CHIAR DACA ERA O LEGE PE CARE TREBUIAU SA O PUNA IN APLICARE SA O RESPECTE ,MAI ALES CA SE PUTEAU INBOLNAVII CETATENI, PENSIONARII ,COPIII.NICI O PROBLEMA LEGILE SANT DOAR FACUTE SA FIE INCALCATE DAR NUMAI DE UNII CU DARE DE MANA NU DE TOT MURITORUL.
  DE 3 LUNI DE ZILE NE-AU UMPLUT CEI DE LA AGROLAND DE GANDACI ,NE-AU INTRAT IN TOATA APARATURA ELECTROCASNICA. IN CASA GANDACI ,AFARA COVID 19 ,LA SPITAL MORTI .CULEGEM NOAPTEA GANDACII DE PE COPII NOAPTEA.
  URMEAZA PLANGERI PENALE PTR CEI CE AU ELIBERAT AVIZE SI AUTORIZATII CU TOATE CA EXISTA LEGI SI TREBUIE RESPECTATE DE UN INDIVID CARE COMFORM MEDIA SUCEVEANA SE VREA PRIMAR SAU PREFECT AL SUCEVEI .

  IN TOATE CAZURILE MAI SUS MENTIONATE EXISTA DOVEZI MULTE SI MAI MULT DECAT CLARE.
  PE CARE NOI CEI DE LA BL T64 LE DETINEM .UNELE DOVEZI CU INFRACTIUNILE FACUTE DE CATRE INSTITUTIILE LOCALE AU FOST DUSE LA PESTE 500 DE FIRME SUCEVENE .

  NU DORIM DISTRUGEREA MEDIULUI DE AFACERI IN SUCEAVA. DORIM SA NI SE RESPECTE DREPTURILE COMFORM LEGILOR IN VIGOARE .AVEM DREPTUL LA SANATATE,SIGURANTA SI DREPTUL DE A CONVETUII IN LINISTE SI FARA CONSUM DE ALCOL SI FUMAT IN PERIMETRUL BLOCULUI T64 SI CARE SE AFLA LA DOI PASI DE UN LOC DE JOACA,UN LOCAS DE CULT /BISERICA,CENTRUL DE DIALIZA SI SPITALUL JUDETEAN.
  PRIMARIA SUCEAVA ARE DOCUMENTATIA CU DOLIANTELE SI SEMNATURILE TUTUROR LOCATARILOR MAJORITARI DIN MARTIE 2019 INAINTE CA PATRONII PIZZA PASTA SA DEA PRIMA GAURA CU BORMASINA IN LOCATIE SI INAINTE CA FIRMA SAFE STEEL SA DARAME/DISTRUGA PARAPETII VITRINILOR SI SA INCALCE LEGEA CONFORM ACTELOR.

  EU ZIC SA NU FUGIM CA ASTA VOR DUMNEALOR.
  AM DAT DRUMUL LA PRIMII 3 CM DE ADEVAR CU MIZERIILE CARE SE FAC DE CATRE AUTORITATILE LOCALE.

  CINE ARE CURAJUL SA FACA LA FEL ?
  SUCEAVA ESTE MARE SI ARE MULTI CM .

  VA DATI SEAMA DACA MAI MULTI SUCEVENI CURAJOSI AR SPUNE ADEVARURILE /REALITATILE / MIZERIILE CARE SE INTAMPLA SI S-AU FACUT LA SUCEAVA ?
  ATUNCI AR FII UN CM AL NAIBII DE MARE SI NU NE MAI OPRESTE NIMENI SA NE FACEM BINE IN ACEST ORAS DE ADEVARATELEA SI SA SCHIMBAM CEVA , PTR CA AJUNGEEEEEEEE CU FRICA SI MIZERIILE LA SUCEAVA.

  SA LUAM EXEMPLUL DOCTORILOR ,ASISTENTELOR DE LA SPITALUL JUDETEAN SUCEAVA CARE AU AVUT CURAJ SI AU ARUNCAT CU CM DE ADEVAR SI REALITATI IN AUTORITATI SI POATE SE MISCA CEVA SA SPERAM LA SPITALUL MORTII.

  TREBUIE CATI MAI MULTI CM PTR A PUTEA SCHIMBA CEVA LA SUCEAVA.

  OMUL MANDACHI NU POATE SINGUR .

  ESTE TIMPUL SA NE TREZIM SI SA FACEM CEVA .
  ALTFEL VA TRECE PANDEMIA DOMNII MILITARI DE LA SPITALUL JUDETEAN SUCEAVA VOR PLECA SI INCET INCET TOATE VOR REVENII LA STADIUL INITIAL SI VOM RAMANE CU O PANDEMIE MAI REA CA COVID 19 IN INSTITUTIILE LOCALE SI VOR MURI TOATE VISURILE NOASTRE SI CU AUTOSTRADA SI CU RESPECTAREA DE LEGI DE CATRE AUTORITATILE LOCALE SUCEVENE.

  TOTUL DEPINDE DE NOI SUCEVENII. ALTFEL ACESTI PARVENITI LACOMI SI INDIFERENTI CU SIGURANTA,SANATATEA NOASTRA SI A COPIILOR NOSTRII VOR CONTINUA CU INFRACTIUNILE IN INSTITUTII.

  AM UITAT SA MENTIONEZ
  AM CUMPARAT SI NOI CA FAMILIE 4 CM DE AUTOSTRADA DE LA DOMNUL MANDACHI

  ESTE O CAUZA NOBILA SI IN PRIMUL RAND UNII CURAJOSI SE IMBOLNAVESC SI ISI RISCA VIATA PTR NOI DESII AU FAMILIE ACASA .CATI AR FACE ASA CEVA ???

  EU CRED CA MERITA PE DEPLIN DACA NICI MACAR ACUM CAND SANTEM IN PERICOL REAL ATUNCI CAND ?????
  FIECARE SA DECIDA .

  NOI FAM MOLORCIUC AM DECIS CA ESTE BINE SI FOARTE NECESAR.

  BRAVO/ FELICITARI CELOR CARE AU O ASEMENEA ATITUDINE /INITIATIVA.
  PUTINOR OAMENI LE-AR FII TRECUT ASA CEVA PRIN CAP.

  SPITALUL JUDETEAN SUCEAVA ARE NEVOIE MAJORA DE APARATURA SI NU NUMAI.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *