WC distrus de flăcări la Vama. Un concubin nepriceput a dat foc din greșeală la hârtia igienică, cu o lumânare aprinsă

Ieri dimineață,  înainte de ora 11.00, polițiștii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 de către  o femeie din comuna Vama, care a reclamat faptul că a izbucnit un incendiu la casa unui vecin.

Polițiștii au venit la fața locului și au identificat-o pe M. E., care locuiește cu chirie împreună cu concubinul său, H.G., de 68 ani, din localitate și care  a relatat că în dimineața zilei de 14.01.2019, în jurul orelor 07.00 a plecat de la locuință, la fiica sa, lăsându-l pe concubinul ei pe pat, nesupravegheat și că în jurul orei 11.00 s-a întors la domiciliu, întrucât cumnata sa a sunat-o pe fiica ei și a anunțat-o că a luat foc locuința unde ea și concubinul ei stau cu chirie.

Cu privire la cauza incendiului, femeia a declarat că bănuiește că a fost cauzat de concubinul ei, care ori a dat foc cutiei cu hârtie igienică folosită, care se afla în w.c. sau este posibil să fi aprins o lumânare pe care o țineau în w.c., pentru a lumina pe timp de noapte.

În urma incendiului a ars în totalitate toaleta, care era confecționată din lemn, a fost afectată o porțiune de circa 6 m2 din peretele din spatele casei de locuit și o porțiune de circa 1 m2 din ștablatul acoperișului, pagubele fiind de circa 500 de lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *