Week-endul violențelor în familie, în județul Suceava. În 24 ore au fost reclamate trei agresiuni. Tați bătuți de copii, femei bătute de bărbați, nevastă și fiu bătuți de tatăl familiei

Duminică după ora 12.00,  polițiștii au fost anunțați prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat de 50 de ani, din comuna Dumbrăveni, despre faptul că a fost victima unei agresiuni.

În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta se afla la domiciliu împreună cu fiul său de 20 de ani. La un moment dat între cei doi a izbucnit un conflict spontan, împrejurări în care, Șovea Marian i-a aplicat tatălui său o singură lovitură cu palma în zona capului.

În aceeași zi, la ora 15.50, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin SNAU112 de către o femeie de 36 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, despre faptul că a fost agresată fizic de către concubinul  său  de 31 de ani. din comuna Adâncata, în timp ce se aflau în locuința din municipiul Suceava, str.Privighetorii.

În urma cercetărilor a fost identificată apelanta care a declarat că concubinul său a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona feței și a corpului pe motiv de gelozie, după care a părăsit garsoniera unde locuiesc cu chirie. Aceasta a fost condusă la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a depus plângere scrisă privind infracțiunea de „violență în familie” care urmează să fie soluționată procedural. Totodată, persoanei vătămate i-a fost adus la cunoștință faptul că se poate adresa SML Suceava, în scopul obținerii unui certificat medico-legal, care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor suferite. 

De asemenea, în urma discuției cu persoana vătămată, aceasta relatează faptul că solicită ca polițiștii să emită ordin de protecție.

În urma rezultatului chestionarului aplicativ, s-a stabilit că în cauză se impune emiterea unui ordin de protecție împotriva bărbatului, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu pe o perioada de 5 zile.

Ulterior, acesta a fost contactat telefonic, el prezentându-se la sediul secției de poliție, unde i s-au adus la cunoștință obligațiile prevăzute de ordinul de protecție, totodată fiindu-i înmânat un exemplar al acestuia. În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

Cele două situații completează cazul mai grav, din seara zilei precedente, cînd un bărbat din Bălăceana și-a bătut soția și fiul, acum fiind în stare de arest.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *