Wizz Air și a deschis oficial baza proprie de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”. De săptămâna aceasta începe operarea celor 5 destinații noi: Paris Beauvais, Eindhoven, Larnaca, Bruxelles Charleroi și Treviso, iar din Ianuarie 2023, cea de-a 6-a destinație, Tel Aviv

Aeroportul ”Ștefan cel Mare-Suceava”, marchează azi un  moment foarte important: inaugurăm prima bază aeriană operațională pe aeroportul sucevean.

”Amplasarea a două aeronave ale operatorului WIZZ AIR este o dovadă suplimentară a angajamentului companiei aeriene față de promisiunea noastră comună de a oferi conexiuni directe, la prețuri accesibile, către destinații captivante. Odată cu alocarea celor două aeronave, de săptămâna aceasta partenerul nostru va începe și operarea celor 5 destinații noi: Paris Beauvais, Eindhoven, Larnaca, Bruxelles Charleroi și Treviso, iar din Ianuarie 2023, cea de-a 6-a destinație, Tel Aviv”, transmit reprezentanții aeroportului.

De asemenea, aceștia au mai precizat că amplasarea bazei WIZZ AIR la Aeroportul ”Ștefan cel Mare-Suceava” este o veste excelentă atât pentru Aeroport, cât și pentru dezvoltarea viitoare a întregii Regiuni, WIZZ AIR venind în întâmpinarea cererii mari de călătorie și consolidându-și, totodată, poziția de lider în piața transportului aerian de pasageri de la noi.

„Apreciem încrederea în parteneriatul nostru care ne leagă de peste 6 ani și îi așteptăm pe pasagerii noștri să exploreze oportunitățile de călătorie oferite de către WIZZ AIR”, transmit reprezentanțoo Aeroportului ”Ștefan cel Mare-Suceava” .

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *