Zăpadă, viscol, drumuri blocate în județul Suceava, în această seară. Informații în timp util transmise de Prefectura Suceava

Prefectura Suceava are organizată o permanență care monitorizează în timp real situația drumurilor din județul nostru în ceea ce privește traficul rutier și modul în care se intervine cu utilajele de deszăpezire, în condițiile în care începând din după amiaza zilei de azi, ninsorile și viscolul au produs probleme serioase pe șosele, ajungându-se și la blocarea unor artere rutiere. Pe măsură ce vom primi informații de la Instituția Prefectului, le vom face publice, în timp util.

Deocamdată aceasta este imaginea de ansamblu, prezentată de purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Diana Gășpărel, la ora 19.00, pe șoselele din județ:

Viscol si ninsoare abundentă in jumătatea de nord a județului, cu probleme mai mari pe DN 2 Bălcăuti – Siret, DN 17A Ratoș  -Doresti. Pe aceste tronsoane sunt câte 2 și chiar 3 utilaje, inclusiv o volă pentru deblocarea traficului în caz de necesitate. Se acționează pe toate sectoarele cu 34 de utilaje. La ora 19.00,  Carosabil umed pe DN 17, DN 2E, DN 17 B și DN 18. Pe DN 17 A zăpada frământata 0-1cm cu excepția sectorului km 36 – km 39 unde este zăpadă frământata, viscolită, cu o grosime de 2-3 cm. Ninge peste tot.

Se acționează cu 14 utilaje: 1 ATB Tihuța, 2 ATB la Mestecăniș, 3 ATB la Palma, 3 ATB și 2 UM pe DN 17, 1 ATB pe DN 2E, 1 ATB pe DN 18, 1 UM pe DN 17 A. Vânt 50-60km /h in Pasul Palma.

Din cauza viscolului drumul DJ 291 A Sire t-  Mușenița – Frătăuții  Noi pe o lungime de 14 km este închis circulației rutiere. După  încetarea viscolului se va interveni din nou. Utilajul a trecut la ora 16,30  dar zăpada s -a depus din nou din cauza viscolului puternic. Pe celelalte drumuri se intervine cu un număr de 30 utilaje.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.