Zboruri noi de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare”, operabile din acest an, anunțate de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a anunțat noi zboruri pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava ce vor deveni operabile în acest an. Este vorba despre zboruri noipe rutele Londra, Milano, Bologna dar și curse suplimentare către București.
”Așa cum am mai spus, suntem în permanent dialog cu companii aeriene pentru introducerea de noi destinații și noi zboruri interne și internaționale pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava. Ca urmare, se anunță deja suplimentări de curse, chiar de la începutul lunii aprilie, odată cu intrarea în vigoare a orarului curselor pentru sezonul de vară 2019.
De asemenea, după ce am făcut cunoscute o serie de propuneri ale pasagerilor, au fost operate și o serie de modificări în graficul zborurilor. Cele mai consistente suplimentări vor fi pe Londra, la extern, precum și cu Bucureștiul, la intern” a declarat Gheorghe Fluture.
El a arătat că vor fi introduse următoarele frecvențe:
Către Londra va fi introdus încă un zbor, marți, astfel că vor fi zboruri zilnice Suceava-Londra/Londra-Suceava.
Pentru intervalul 29 martie – 1 iulie 2019, cu aterizare la Suceava la orele 12:00 și decolare la orele 12:35, iar de la 01 iulie, aterizare la Suceava la orele 03:45 și decolare la orele 06:00.
De asemenea, începând cu 16 septembrie a.c. vor fi 11 zboruri săptămânale pe destinația Londra, pentru că se mai introduc 4 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și Duminică, cu aterizare la Suceava la orele 12:20 și decolare la orele 12:55.

Către Roma se va introduce încă un zbor și se vor modifica zilele în care operează. Acum sunt curse în zilele de miercuri și duminică, iar în noul program vor fi zboruri marți, joi și sâmbătă, cu aterizare la Suceava la orele 11:50 și decolare la orele 12:20.
Către Milano se va introduce un zbor, în ziua de joi. Acum operează în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. Aterizare la Suceava la orele 19:00 și decolare la orele 19:30.
Către Bologna se modifică programul de operare. Acum sunt curse în zilele de joi și sâmbătă, urmând a se opera marți și sâmbătă, cu aterizare la Suceava la orele 18.45 și decolare la orele 19.15.
Pe cursele interne, TAROM va suplimenta numărul de curse pentru București cu încă 6 zboruri săptămânale, (în fiecare zi a săptămânii, mai puțin sâmbătă), cu aterizare la Suceava la orele 18:50, iar decolare la ora 19:15.
Aceste curse vor opera începând cu luna martie, urmând să fie perfectat și orarul zborurilor pentru programul sezonului de vară 2019.
”Continuăm discuțiile cu companii aeriene pentru a introduce pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava și alte zboruri, noi destinații, interne și internaționale. Ne dorim ca foarte curând să fie introduse zboruri spre capitale europene, cum ar fi Bruxelles, Madrid, Paris etc, sau legături cu destinații partenere, din Germania, de exemplu. De asemenea, îmi exprim speranța, că în perioada următoare, pe Aeroportul din Suceava să avem o bază permanentă pentru cel puțin două aeronave”, a mai transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

5 comentarii la „Zboruri noi de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare”, operabile din acest an, anunțate de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur

 • 25 ianuarie 2019 la 6:27
  Legătură permanentă

  Foarte bine, zboruri utile! Dar domnilor dragi, va rugam tare mult, ganditi-va si la cei de la Torino. Este o comunitate foarte mare, e nevoie de Un zbor direct Suceava -Torino. Va rugam tare mult, ajutati-ne. Va multumim anticipat cu speranta ca va fi luata in calcul si aceasta cerere.

  Răspunde
 • 25 ianuarie 2019 la 13:21
  Legătură permanentă

  Buna ziua !
  De pe aeroportul din Verona când vor fi zboruri? suntem foarte multi români din zona Moldovei.
  O zi buna !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *