Zboruri Suceava – Bruxelles din 16 aprilie 2021, de două ori pe săptămână – luni și vineri – anunțate de vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă a anunțat că începând din 16 aprilie 2021 va fi deschis de pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava un zbor direct Suceava-Bruxelles.

”Este vorba despre un nou operator și o nouă cursă de pe Aeroportul Ștefan Cel Mare din Suceava, cursă va avea două frecvențe pe săptămână, luni și vineri.

Deschiderea ultimelor zboruri și faptul că vin noi operatori pe aeroportul din Suceava, reprezintă o apreciere a serviciilor oferite de aeroportul Sucevean. Se văd roadele campaniilor de promovare inițiate și coordonate de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, sunt și roadele colaborării sucevenilor din Diaspora.

Suceava este un județ din ce în ce mai sigur atât pentru turiști cât și pentru investitori, iar Bucovina, o destinație care va continua să fie tot mai atrăgătoare de la zi la zi”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.