Zborurile către Italia: Roma Ciampino, Milano Bergamo și Bologna se reiau de mâine, de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava

 

Conducerea Aeroportului ”Ștefan cel Mare”, Suceava a anunțat că, prin hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 31 din 22.06.2020, s-a dispus reluarea zborurilor, începând cu 23.06.2020, spre mai multe state europene, printre care și Italia🇮🇹. Astfel, începând cu această dată, de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare-Suceava” vor fi reluate zborurile spre Roma Ciampino, Milano Bergamo și Bologna.

Pentru moment, se mențin restricțiile de călătorie pentru Marea Britanie. Când acest stat va avea indicele de risc sub 5 cazuri noi/1 milion de locuitori, atunci zborurile vor putea fi reluate în siguranță.,

Călătorii sunt rugați să verifice corespondența electronică utilizată la achiziționarea biletelor de călătorie, prin intermediul căreia operatorul aerian vă transmite statusul călătoriei dumneavoastră.

Totodată, ei sunt rugați să respecte  măsurile de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus astfel încât călătoria dumneavoastră să se desfășoare în condiții de maximă siguranță:

  • Să vină la aeroport cu 3 ore înainte de zbor.
  • Să poarte permanent mască de protecție.
  • Să păstreze o distanță de 1.5 m față de cei din jur. Urmați marcajele de pe pardoseală și respectați indicațiile personalului din aeroport.
  • În terminal este permis doar accesul pasagerilor.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *