Mopan Suceava
ActualitateEvenimente

Zdob și Zdub, Antonia, Delia, Alina Eremia, Margareta Clipa, Alexandru Brădățan dar și ”Gașca Zurli”, la ”Zilele Sucevei” 2023

Primarul Ion Lungu a prezentat afișul manifestărilor care se vor desfășura în municipiul Suceava, în intervalul 23 – 25iunie 2023, de ”Zilele Sucevei”. Dacă ziua de 23 iunie va fi destinată copiilor, fiind organizată ”Cupa municipiului Suceava” la șah, un spectacol de muzică pentru copii dar și un spectacol ”Gașca Zurli”, în seara zilei de sâmbătă vor concerta pe scena de pe esplanada Casei de Cultură Ansamblul Artistic ”Ciprian Porumbescu”, Alexandru Brădățan, Margareta Clipa, Nicole Cherry, Antonia și Delia.

Duminică, 25 iunie, începând cu ora 16.00, pe aceeași scenă vor urca artiști locali consacrați, Ștafan Albu, Alina Eremia, trupa Zdob și Zdub și Alexandra Stan. Manifestările se vor termina cu un foc de artificii.

În același interval, în Parcarea Iulius Mall, vor concerta vineri sâmbătă și duminică artiști consacrați de muzică populară, între orele 17.00 – 20.00.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *