Zece aparate de ventilație pentru terapie intensivă, cumpărate de Primăria Suceava vor ajunge la Spitalul Județean până la sfârșitul lunii aprilie

Primarul Ion Lungu a anunțat că Primăria municipiului Suceava a încheiat astăzi un contract cu BPM Tehnologica SRL București pentru cumpărarea a 10 ventilatoare pentru terapie intensivă „VENTILATOR TRANSPORT/URGENTA tip OxicentOxi4 plus”.

Valoarea unui aparat este de 71.250 lei fără TVA, total valoare contract 847.875  lei inclusiv TVA. Plata se va face în termen de 5 zile de la recepția mărfii de către beneficiar.

”Termenul de livrare a produselor, însoțite de accesorii este între minim 10 zile și maxim 25 zile de la semnarea contractului, emitere ordin livrare  sau,  cu alte cuvinte între 20 și 30 aprilie 2020.

Aceste ventilatoare vor mări capacitatea de ventilare a bolnavilor de la secția de Terapie Intensivă. Am luat acordul pentru aducerea acestor aparate din partea domnilor doctori Stanescu, șeful Secției de Terapie Intensiva si  Liviu Cîrlan, șeful UPU de la Spitalul Suceava. De asemenea am adus la cunoștință  despre achiziția acestor aparate domnului general Oprea, care conduce astăzi spitalul, și a fost de acord. Doamne ajuta-ne să vină cât mai repede aceste ventilatoare!” a transmis primarul municipiului Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *