Zgâriind cu unghia portiera Loganului nou, parcat de-a curmezișul trotuarului

Am lansat deunăzi un fel de provocare: Un proaspăt posesor de Logan ultimul tip nu a avut unde să-și parcheze achiziția, cât mai aproape de locul unde avea treabă: pe Strada Scurtă, între două instituții de sănătate, una pentru animale, cealaltă pentru oameni. Și-a aburcat vehiculul pe trotuar, blocându-l  în toată lățimea lui, ba și ceva pe deasupra.

Trecând prin preajmă, am fost nevoit să ocolesc mașina cea nouă. Neavând decât două alternative, pe stradă ori prin tufișuri, am ieșit pe carosabil.  Un șofer  care gonea  dinspre stația de Salvare m-a claxonat nervos și mi-a transmis prin parbriz mai multe chestiuni de dulce.

M-am retras pe trotuar și, când să o iau pe partea cealaltă, prin boscheți, am văzut că nu numai eu sunt deranjat de mașina pusă de-a curmezișul trotuarului. O domnișoară cu rucsac a rostit și ea ceva de dulce, iar cu unghiuța a mimat scrâșnetul cheii de la căminul studențesc pe vopseaua de pe portiera Loganului proaspăt ieșit din fabrică.

Am zis că merită o poză,  am făcut-o și  am postat-o pe rețeaua de socializare, cu un comentariu:   ”Proprietarul să verifice mesajul scris de domnișoara cu cheia pe vopseaua noului său Logan”.

Ei, și unde n-am apucat a primi  zilele trecute mesaje de dulce, acum abia am fost săturat. Am aflat cu garnitura argotică de rigoare  și cât costă mașina, cât costă vopseaua, cum va fi încătușată domnișoara, ce i se va face, dacă și-a permis așa ceva.  

Am postat alt mesaj în care am explicat că demersul meu este doar o atitudine în cheie ironică, că mașina nu a pățit nimic de fapt, am încercat să desenez gluma,  dar degeaba.

Eu și domnișoara căreia nu i-am văzut și pozat decât rucsacul, vom fi veșnic vinovați  pentru toate zgârieturile provocate pe raza municipiului Suceava pe mașinile parcate pe trotuar, care nu oferă pietonilor nicio alternativă. Lăsați domnișoara în pace! Eu sunt vinovatul! Rezon!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *