Mopan Suceava
ActualitateEvenimente

Zi de mare sărbătoare duminică, 2 Iulie, la Putna. Lăutarii din Chișinău, Sofia Vicoveanca, Irina Rimes, Andrei Păunescu și mulți alții vor susține un grandios spectacol

Ca în fiecare an, ziua de 2 Iulie va fi zi de mare sărbătoare la Putna, fiindcă este ziua de prăznuire a Sfântului Voievod Ștefan cel Mare. Vor fi multe evenimente care se vor desfășura în această zi importantă pentru toți românii iar Primăria comunei Putna și Asociația pentru Dezvoltare Locală Putna au pregătit pentru  localnici dar și pentru oaspeți în după amiaza acelei zile de duminică un spectacol extraordinar:

”Se apropie 2 Iulie și lume multă va veni la Putna. Încercăm, ca de fiecare dată, să fim la înălțimea așteptărilor dumneavoastră! Este marea noastră sărbătoare, e prilej de bucurie”, a transmis primarul Putnei, Gheorghe Coroamă.

Pe scena ce va fi amenajată în Piața localității, vor urca Lăutarii din Chișinău dirijați de maestrul Nicolae Borgros și marea artistă Sofia Vicoveanca.

Alți talentați interpreți de muzică populară: Ioan Paladi, Constantin Enceanu, Ilie Caraș, Constantin Bahrin, Dana Dăncilă, Loredana Călin, Alezandra Dan, Ansamblul ”Ștefan Vodă” și Maria Luiza Mih vor cânta pe scena de la Putna.

Pentru iubitorii muzicii folk vor concerta Andrei Păunescu și Vanghele Gogu.

Nu va lipsi nici muzica pop, iubita cântăreață Irina Rimes fiind de asemenea invitată să participe la acest minunat spectacol.

Alexandra Dan, interpretă de muzică populară recunoscută, fiică a Putnei, va prezenta evenimentul.

Pentru gospodarii satului și nu numai, va fi organizată și o paradă a minunaților cai bucovineni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *