Ziarul Star Sibian: Nouă suceveni întorși acasă de pe Aeroportul Sibiu. Veneau din zona carantinată și doreau să plece în Germania, la cules sparanghel

Laura Nițu:  Foto: Mihai Nițu. Mulțumim.

(text preluat)

Nouă suceveni au pus pe jar autoritățiile sibiene după ce au fugit din carantină din localitatea natală, venind pe Aeroportul Internațional din Sibiu pentru a pleca la ora 18:20 spre Karlsruhe la cules de sparanghel.

La controlul de îmbarcare, Poliția de Frontieră i-au găsit pe listele cetățenilor aflați  în carantină.

Pe zborul charter programat pentru decolare astăzi la ora 18.20 cu destinația Karlsruhe s-au prezentat la îmbarcare 9 persoane cu domiciliul în comuna Pătrăuți jud. Suceava, localitate aflată în carantină în baza Ordonanței Militare nr. 6. Aceștia au fost identificați la punctul de trecere al frontierei, drept urmare nu li s-a permis să călătorească. Transportul acestora către localitatea de domiciliu va fi asigurat sub coordonarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

„În mod excepțional Autoritatea Aeronautică Civilă Română, a aprobat alte două zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu, în cursul zilei de mâine, 11.04.2020. Primul zbor este programat la ora 10:20, iar al doilea este programat la ora 18:00.”, a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt Instituția Prefectului Județului Sibiu.

https://www.starsibian.ro/foto-decolare-cu-esec-de-pe-aeroportul-sibiu-pentru-noua-suceveni/?fbclid=IwAR1IweVWfmTbabYTQECtM5smZcxgwVQWs2nRt0vCogjNn64TWQAVaDYM5Rw

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *