Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Zid de 100 de metri lungime pentru protejarea construcției creșei noi din Cartierul Tinereții – Burdujeni

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat astăzi că la creșa care urmează a fi construită în Cartierul Tinereții din Burdujeni, pentru care licitația a fost deja adjudecată iar constructorul urmează să înceapă lucrările, se impune, din cauza diferenței de nivel,  ridicarea unui zid de sprijin cu o lungime de 100 de metri, pentru ca noua construcție să fie protejată, investiție care nu a fost prinsă în proiectul initial. Dorința primarului este ca acest zide de sprijin să fie realizat în paralel cu lucrările de la creșă:

”Am avut discuții la sediul municipalității cu reprezentanți ai constructorului și cu proiectantul de la Obiectivul de investiții „Construire Creșă Mare, strada Mircea Hrișcă, din Orașul Suceava”, este vorba de creșa pe care vrem să o construim în Burdujeni în Cartierul Tinereții. Datorită diferenței de nivel trebuie să realizăm un zid de sprijin, care va finanțat parțial de către primărie.

Vom lucra în paralel la zidul de sprijin și la construcția creșei.

Lucrăm contracronometru pentru că ne propunem să finalizăm această creșă până la începutul lunii septembrie”, a declarat primarul Ion Lungu.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *