Mopan Suceava
Actualitate

”Zilele Medicale ale Sucevei”, ediția a XI-a, cu dr. Sorin Hâncu – președintelele Colegiului Medicilor Suceava și dr. Irina Badrajan, secretar general al Colegiului, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de mâine, 17 iunie 2023, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe dr. Sorin Hâncu, președinte al Colegiului Medicilor Suceava și pe dr. Irina Badrajan, secretar general al Colegiului Medicilor.

Concluziile trase după ce-a de-a XI-a ediție a ”Zilelor Medicale ale Sucevei”, dar și o privire de ansamblu asupra sistemului medical românesc, pe care cei doi profesioniști o au configurată prin prisma experienței dobândite în zeci de ani de practică medicală, sunt teme de maxim interes pentru telespectatori.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *