Mopan Suceava
ActualitateMozaic

ZILELE SPORTULUI ȘCOLAR de la Putna, ediția 2024 – cinci zile de sport la superlativ, peste 2000 de elevi și profesori din România și Republica Moldova participanți, 87 de întreceri la 10 discipline sportive

Festivalul interjudețean „ZILELE SPORTULUI ȘCOLAR” de la Putna, a ajuns la final.

Pe parcursul celor cinci zile, peste 2000 de elevi și profesori din România și Republica Moldova s-au întrecut la 10 discipline sportive, participând la 87 de întreceri!

Directorul școlii „Mitropolit Iacob Putneanul”, profesorul Ciprian Crețan, sufletul acestui eveniment, a ținut să mulțumească tuturor celor care au făcut ca acest eveniment să se desfășoare și să devină de o asemenea magnitudine între întrecerile sportive.

Redăm mesajul transmis de prof. Crețan:

!Mulțumesc celor peste 2000 de elevi și profesori din România și Republica Moldova, participanți la cea de a XXII-a ediție a Festivalului interjudețean „ZILELE SPORTULUI ȘCOLAR” de la Putna!

Mulțumesc Primăriei Putna și Consiliului Local pentru sprijinul alocat în fiecare an!

Mulțumesc dommnilor profesori Edison Muha, Crețan Simona, Andreea Șotîrcă, Bîru Dimitrie, Mariana Maloș și tuturor cadrelor didactice de la Putna pentru contribuția la desfășurarea festivalului!

Mulțumesc reprezentanților ISJ Suceava, inspectorilor Daniel Hrenciuc și Gheorghe Colțuneac, pentru prezență și colaborare!

Mulțumesc personalului Ocolului Silvic Putna, Asociației pentru Dezvoltare Locală Putna, Asociației Județene de Fotbal, Asociației Județene Sportul pentru Toți, autorităților locale din Volovăț, Fundației Te Aud România, Clubului Sportiv Hong-Ha Rădăuți, Clubului Sportiv Șah Suceava, Academiei de Fotbal Mihai Roman!

Mulțumesc societăților Killer și Axxa din Horodnic de Jos, Bicarus de la Bilca, Givastel, Alex-Cora, Market Plus, Grand Salon Ivory, Pensiunea Mușatinii și Pensiunea Dorina din Putna!

Mulțumesc partenerilor media Florentin Gherasim, Cristian Plosceac, Huțuleac Petrică, Popescu Florin și Florescu Florin!

Mulțumesc domnilor profesori Sebastian Andriuță, Sandu Zubaș, Vasile Roșca, Marius Pasailă, Ionuț Hariton, Victor Bujdei, Cristi Stanichevici, Simota Laurențiu, Adrian Lungu, Alex Vaipan, Elena Bejenar, Nicolai Pătrăucean, Cristinel Burlică, Patraucean Petru, Adrian Ilaș, Paula Cega și tuturor voluntarilor care au contribuit la spectacolul sportiv!

5 zile, 10 discipline sportive, 87 de întreceri! 33 de echipe la handbal, 57 echipe la fotbal!

Respect! Mă înclin și vă mulțumesc!!

https://www.facebook.com/scoala.putna

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *