Zilele Teatrului Matei Vișniec, 16-30 mai 2019, Teatrul și Democrația

În acest an, Zilele Teatrului Matei Vișniec 2019 prezintă evenimente cu intrarea liberă, dar și spectacole cu bilete la prețuri modice. Pentru a facilita accesul la spectacolele din festival, TMMVS propune spectatorilor și abonamente.

Abonamente – 3 categorii

  • I. Full option – pentru împătimiții de teatru, care nu pot rata nimic– 19 spectacole – 120 de lei
  • II. Un spectacol/zi – pentru pofticioșii de teatru, care nu pot sta deoparte nici măcar o zi – 14 spectacole cu 100 de lei
  • III. Zece la alegere – pentru iubitorii de teatru prea ocupați cu alte activități – 10 spectacole – 80 de lei

Abonamentele facilitează intrarea la spectacolele cu plată. Locuri se vor aloca  doar pentru spectacolele care se vor juca în sala Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava. În celelalte săli de spectacol (Casa de Cultură a Sindicatelor și Auditorium Joseph Schmidt al USV) nu se alocă locuri nici pentru abonamente, nici pentru bilete.

Biletele costă 10 lei, respectiv 2 lei pentru elevii din învățământul preuniversitar, în timp ce biletele pentru spectacolele dedicate copiilor, costă 2 lei. 

Pentru spectacolele din festival (16-30 mai 2019) NU se fac rezervări.

Pe perioada festivalului, programul casieriei se prelungește. Între 16 și 30 mai casieria este deschisă de luni până vineri, între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul 16:00 – 20:00.

Pentru spectacolele din zilele de 25 și 26 mai, biletele se pot achiziționa fie de la casieria teatrului până pe data de 24 mai, fie cu o oră înaintea începerii spectacolelor, la intrarea în sala Casei de Cultură a Sindicatelor. (Ne cerem scuze pentru situația creată de organizarea unei secții de votare pentru alegerile europarlamentare la sediul TMMVS).

Biletele și abonamentele vor fi cu locuri doar pentru spectacolele susținute pe scena Teatrului Matei Vișniec Suceava. Pentru aceleași spectacole există și posibilitatea achiziționării de bilete online, pe www.blt.ro

Abonamentele vor fi puse în vânzare joi, 2 mai 2019, la casieria teatrului.

Biletele vor fi puse în vânzare luni, 6 mai 2019, la casieria teatrului.

Pentru detalii se pot consulta afișele program ale festivalului, informații care se găsesc și online: https://www.teatrulmateivisniec.ro/ sau https://www.facebook.com/teatrulmateivisniec.ro/.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *