Ziua Culturii Naționale, Eminescu -171 de ani de la naștere, cu poetul și eseistul Alexandru Ovidiu Vintilă, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia Suceava

Dragi prieteni ai emisiunii ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava, bine ne-am regăsit în noul an, 2021! Ne dorim cu toții ca acest an nou să fie mai bun decât cel dinainte pentru toată lumea, implicit pentru realizatorii și telespectatorii de oriunde  s-ar afla ai acestei emisiuni.

Începând  din seara zilei de astăzi, 09 ianuarie 2021, de la ora 20.00, ora României,  emisiunea ”Povestea Vorbei”, moderată de Neculai Roșca la postul regional de televiziune INTERMEDIA Suceava îl are invitat pe Alexandru Ovidiu Vintilă, valoros poet și eseist sucevean, președintele Societății Scriitorilor Bucovineni și redactor șef al Revistei ”Bucovina Literară”. Tema primei emisiuni ”Povestea Vorbei” din acest an, este, la fel ca și în anii dinainte, noile provocări la care moștenirea poetului național Mihai Eminescu trebuie să ofere un răspuns, ziua de 15 ianuarie acceptată fiind ca ziua sa de naștere devenind de ceva timp, Ziua Culturii Naționale.

În discuția purtată, Alexandru Ovidiu Vintilă va vorbi despre actualitatea lui Mihai Eminescu, la 171 de ani de la naștere; despre Eminescu și Bucovina; despre Eminescu regăsit în postume dar și despre ceea de oferă Biblioteca Bucovinei ”I.G. Sbiera” pentru posteritatea interesată, despre Mihai Eminescu.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress.
Vizionare plăcută! La mulți ani!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *