Ziua Națională sărbătorită cu emoție, patriotism și bucurie, la Școala Gimnazială ”Ioan Vicoveanu” din Vicovu de Jos

De Ziua Națională a României, Școala Gimnazială „Ioan Vicoveanu” din Vicovu de Jos s-a îmbrăcat de sărbătoare. Holurile, pereții, panourile au fost încărcate cu steaguri tricolore, mesaje patriotice, istoria desenată, iar zidurile au reverberat de vocile cristaline ale copiilor care au intonate cântece patriotice.

Copiii și cadrele didactice de aici au cinstit cum se cuvine această zi de suflet și minte a poporului roman, fiecare dintre ei purtând cu mândrie  portul popular.

Nu a contat că e minivacanță, puzderie de elevi au venit la școală ca să se bucure, împreună cu dascălii lor, într-o zi specială.

Reprezentanții școlii au transmis și un mesaj de suflet pe pagina de socializare a școlii:

„1 DECEMBRIE- ZIUA ROMÂNIEI și 28 NOIEMBRIE- ZIUA BUCOVINEI sunt sărbători cu un ecou răsunător în inimile noastre ce au fost cinstite cum se cuvine la ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”IOAN VICOVEANU”. De la cei mai mici până la cei mai mari, toți am îmbrăcat haine de sărbătoare națională și am dat ascultării imnului național ”DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE!”, apoi am cântat cântece patriotice, am jucat ca la Vicov, am confecționat stegulețe tricolore sau am realizat lucrări în care am ținut să exprimăm dragostea noastră pentru țara ce ne găzduiește, oferindu-ne atâtea minuni.

LA MULȚI ANI TUTUROR ROMÂNILOR, PACEA ȘI PROSPERITATEA SĂ NE ÎNSOȚEASCĂ MEREU!

Director, prof. Pompilia Țugui

Consilier educativ, prof. înv. preșcolar, Elena-Ancuța Balan

Prof. coordonatori: Chelba Mihai, Drăgoi Ancuța, Ursachi Rodica, Chifan Vasile, Galan Elena, Puzdre Cosmina, Balan Andreia, Țugui Lucica, Breabăn Mihaela, Burlă Liliana, Țugui Ileana, Mutescu Ancuța”.

Galerie foto: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083126862771

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *