Ziua Porților Deschise la Direcția Silvică Suceava. Bucurie și lecții pentru copii

Doamna Adriana Celsie, domnul Horia Grozavu, domnul Cezar Straton, domnul Valerian Solovăstru, domnul Mihai Cotos. Unii directori, alții nu, au configurat o sărbătoare pe care doar cei care nu au filmat-o, o regretă.

A fost  vorba despre o invitație pe care Direcția Silvică Suceava a adresat-o copiilor în cadrul acestor obișnuite de acum zile ale porților deschise.

Fără nici un fel de  exagerare, emoțiile cele mai mari au fost ale educatoarelor și, desigur, ale mamelor care au însoțit prichindeii la cea mai mare expoziție permanentă  taxidermică ( de animale împăiate)  din Suceava.

Veteranul inginer silvic Horia Grozavu și-a demonstrat, timp de aproape un ceas, abilitățile de a capta publicul , cu vârste mai mari  ori mai mici, asupra sumedeniilor de animale și animăluțe împăiate despre care Horia Grozavu a oferit cele mai bune informații.

Copiii au reacționat așa cum se cuvine. Au înțeles că nu suntem doar noi pe această planetă.

Acelor animale din specia cărora au fost văzute animale  împăiate de către copii,  trebuie să le oferim drept la viață în continuare. 

Vom spune mâine  cine sunt copiii cu gura căscată, speriați de nenea Horia cu bățul arătător, atrași de el și împinși de la spate de doamnele educatoare și de mămici, abia după ce vom primi acceptul.  Până atunci,  să ne bucurăm de câteva fotografii.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *