”Ziua Porţilor Deschise pentru copii” la Sediul din Rădăuți al Poliției de Frontieră Suceava, cu copiii de la Aşezământul “Sfântul Ierarh Leontie ” din Rădăuţi și cei ai angajaților

Având în vedere faptul că, în câteva zile se va sărbători Ziua Poliţiei de Frontieră, mai exact pe data de 24 iulie, poliţiştii de frontieră s-au mobilizat pentru a marca acest eveniment.

Astfel, azi, 21 iulie, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava s-a organizat o activitate tip “Ziua Porţilor Deschise pentru copii ”.

La eveniment au participat atât copiii din cadrul Aşezământului de copii “Sfântul Ierarh Leontie ”, din Rădăuţi, cât şi cei ai poliţiştilor de frontieră suceveni.

Copiilor le-a fost prezentată tehnica de mobilitate terestră, aparatura de supraveghere şi armamentul specific din dotare.

Totodată, în cadrul acestei activităţi cei mici au avut ocazia să vadă exponatele aflate în incinta Sălii de Tradiţii a  Poliţiei de Frontieră Suceava, respectiv uniforme militare vechi, precum şi alte obiecte utilizate de către grănicerii români.

Ca la orice activitate de acest tip, atracţia a fost câinele Rok, alături de care cei mici au putut face poze, dar şi autospecialele din dotarea Poliţiei de Frontieră, pe care au avut ocazia să le inspecteze.

La final, şeful Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, domnul comisar şef Cezar Călin Ciorteanu le-a oferit copiilor baloane colorate, medalii şi diplome.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.