Ziua şi bătaia la Mitocu Dragomirnei. Doi bărbaţi dintr-o căruţă au bătut alţi doi bărbaţi dintr-o curte, toţi băuţi

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați ieri după amiază, la ora 18:30, despre faptul că în satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei, a izbucnit un scandal.

În urma investigațiilor realizate a rezultat faptul că, la data de 18.03.2019, în jurul orei 17:30, C.A., de 23 de ani, localnic, împreună cu fratele său de 35 de ani, se deplasau cu un atelaj hipo, prin apropierea locuinței unui bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate.

Sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul din atelajul hipo, C.A., a început să provoace scandal, fără motiv întemeiat, moment în care, din locuința pe lângă care treceau au ieșit doi bărbaţii, ambii cu vârsta de 35 de ani, din comuna Pătrăuți, care la rândul lor erau băuţi.

Între cei patru a izbucnit un conflict, iar bărbaţii din căruţă i-au lovit pe ceilalţi doi, după care s-au îndreptat spre locuința lor.

Cei doi bărbaţi bătuţi şi-au convocat toţi fraţii de care dispuneau și au mers la locuințele celor doi agresori, au intrat în curte și s-au răzbunat pe geamuri, spărgându-le.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe”, „distrugere” și „violare de domiciliu”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *