”Zoe, Zoe, fii bărbată!”. Căpitani, baroni și arhitecți, fiți bărbați, că nu vă pică galoanele!

Am remarcat aseară că sunt reacții  pe rețelele de socializare, care conțin ură în stare pură.

”Prietenii” băieți  își conservă starea de comunicant rău, crezând că își vor perpetua astfel notorietatea . Așa precum fetele din ”Minunata lume nouă” (Aldous Huxley)  își conservau abilitățile pneumatice, ca bune comunicante.

Am un mesaj de transmis prin intermediul publicației Suceava smartpress. Identitatea mea, Neculai Roșca, este publică. Plecarea mea de la un cotidian important sucevean, acum un an și  patru luni, a fost de asemenea un eveniment care a fost făcut public. Am plecat după aproape 22 de ani de muncă în acea formidabilă echipă  și nu reproșez nimănui, cu excepția mea, dorința de schimbare.  Foștii mei colegi ori șefi,  au simțit dorința mea de a pleca din echipă. Au acceptat-o și astfel,  îmi face plăcere să cred, ne-am despărțit într-un mod rezonabil.

Dar când cineva își închipuie că în peste două decenii de activitate în jurnalism doar m-am ”căciulit”, când un altul își închipuie că sunt doar un „mujic” iar munca unui om, mă refer acum doar la cărțile pe care le-a publicat subsemnatul Neculai Roșca, fără să ceară înainte măcar un ban de la gestionarii bugetului public, Consiliul Județean, alte unități administrative publice, sunt considerare ”maculatură”, înainte de a fii măcar răsfoite, ar fi trebuit să mă determine să mă enervez. Dar nu am cum, pentru că răutăcioasele comentarii ale ”Baronului „ și ale ” Căpitanului„, pornesc de la informații și presupoziții în ceea ce mă privește, despre care eu nu am habar. Eu rămân Neculai Roșca și îi rog pe ”baronii” și pe ”căpitanii” deranjați de existența mea, să-și devoaleze identitatea și să insulte pe cei din jur cu numele lor din buletin, că nu le-or cădea, Doamne ferește, galoanele. Sănătate tuturor!

Please follow and like us:

Un comentariu la „”Zoe, Zoe, fii bărbată!”. Căpitani, baroni și arhitecți, fiți bărbați, că nu vă pică galoanele!

 • 18 iulie 2019 la 13:34
  Permalink

  Domnule Roșca,eu vă propun o mișcare care o să-i surprindă pe cei implicați,vă garantez:reproduceți in Smartpress integral,inclusiv,eventual, cu semnele de recunoaștere ale rețelelor sociale,câte or fi,toate aceste producțiuni veninoase,apoi lăsați-i în seama publicului neafiliat!
  Că doar există și o muzica a tablelor,un țambal pentru cameră și tarafuri mici,cu drâmbă și cimpoi…
  Gândiți-vă bine înainte de a refuza sugestia!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *