Zone din Vicovu de Jos, Voitinel și Gălănești fără curent electric în zilele de 3 și 4 februarie 2020. Zonele afectate și intervalul programat pentru întreruperea în alimentarea cu energie electrică

DELGAZ grid anunță că în data de 3 februarie a.c., în intervalul orar 9:30 – 17:30 sunt programate lucrări în instalațiile electrice de distribuție și este necesară întreruperea în alimentarea cu energie electrică a Derivație 20 kv Remezău, prin urmare vor fi afectate de întreruperea cu energie electrică: localitatea Vicovu de Jos (zona câmp și Remezău). Se vor executa înlocuiri de izolație și tăieri de vegetație.

De asemenea, în data de 4 februarie 2020, în intervalul orar 9:20 – 17:30 sunt programate lucrări în instalațiile electrice de distribuție și este necesară întreruperea în alimentarea cu energie electrică a Derivație 20 kv Vicovu de Jos – Voitinel, prin urmare vor fi afectate de întreruperea cu energie electrică: localitatea Voitinel (se întrerupe în totalitate); localitatea Vicovu de Jos (se întrerupe de la casa muzeu ”Sofia Vicoveanca la ieșirea din localitate spre Gălănești); localitatea Gălănești (se întrerupe în zona de ieșire din localitate spre Vicovu de Jos).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *