Un rădăuțean a ajuns în arest după ce și-a amenințat soția cu moartea și a agresat-o

Vineri, 25.09.2020, o femeie din Rădăuți a depus plângere, la nivelul Poliției Municipiului Rădăuți, împotriva soţul ei, în vârstă de 50 ani, din municipiul Rădăuţi, care, pe fondul consumului de alcool, a  amenințat-o cu moartea și a agresat-o fizic, împingând-o și provocându-i leziuni traumatice, inducându-i susnumitei o stare de teamă.

Având în vedere cele întâmplate, femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție, care în urma redactării formularului de evaluare a riscului, a fost emis începând cu 25.09.2020, ora 21.50, pe o perioadă de 5 zile, respectiv până la 29.09.2020, ora 21.50.

Bărbatul nu a respectat ordinul de protecție emis, fapt pentru care, a fost emisă, pe numele său, ordonanţa de reţinere din 26.09.2020,  ora 04.00, de către lucrătorii BOP – Compartimentul Proximitate, pe o perioadă de 24 ore, în baza căreia suspectul a fost introdus în CRAP Suceava, de escorta constituită la nivelul subunității.

Ieri, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, pentru punerea  în mişcare acţiunii penale și luarea măsurilor legale ce se impun.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *