Mopan Suceava
Actualitate

Târg de Crăciun, cu certificat verde, în centrul Sucevei, în perioada 26 noiembrie 2021 -15 ianuarie 2022

În conferința de presă de astăzi, 17 noiembrie 2021, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că anul acesta, Primăria Suceava organizează „Târgul de Crăciun”, în Piața Centrală din fața Casei de Cultură Suceava,  în perioada 26 noiembrie 2021 -15 ianuarie 2022.

Primarul Lungu a precizat că s-a obținut deja avizul de la Direcția de Sănătate Publică, iar intrarea se va face pe bază de certificat verde.

Ion Lungu a spus că se va amenaja un perimetru închis cu căsuțele care vor fi montate pentru meșteșugari și pentru Produs în Bucovina, cu respectarea normelor sanitare în vigoare, în limita a 30% din capacitatea spațiului.

Vor avea acces persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanele care au trecut prin boală, excepție făcând copiii sub 12 ani care pot intra însoțiți de părinți ori adulți cu certificat verde.

Ion Lungu a precizat că se va face un  perimetru acolo așa cum se întâmplă în orașele mai la Oradea la Sibiu, Cluj. Poliția Locală va verifica accesul pe bază de certificat verde. ”

E o perioadă critică și toți oamenii au nevoie să se relaxeze, să mai facă și cumpărături și să nu le luăm bucuria acestui Târg de Crăciun în acest an”, a declarat primarul Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *