Cei doi tineri electrocutați astă noapte,  voluntari pentru refugiați. Fata moartă era din Republica Moldova, studentă la USV. Au vrut un selfie pe un vagon, chiar sub firele de înaltă tensiune

Monitorul de Suceava prezintă detalii despre identitatea celor doi tineri care au fost găsiți electrocutați astă noapte, în gara Burdujeni. Amândoi erau voluntari pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina, care ajungeau în gara Suceava – Burdujeni.  

Fata care a murit carbonizată ar avea 19 ani, era din Republica Moldova și era studentă la USV.

Băiatul de 20 de ani, care a supraviețuit, a fost cel care a reușit să ajungă în gară și a sunat la 112. El a fost preluat de ambulanță, și transportat la Spitalul Județean. Acolo i s-a stabilit diagnosticul, fiind stabil termodinamic și respirator, prezentând arsuri faciale grad 1 și 2 și la nivelul palmei drepte, mărci traumatice corespunzând locului de intrare și ieșire a curentului electric.  A fost trimis sub supraveghere la Centrul de Arși din Iași.

Cel mai probabil, cei doi tineri au dorit să își facă un selfie nocturn, urcându-se pe un vagon de cereale garat pe o linie secundată a stației CFR Suceava.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.