Femeie din Rădăuți, la un pas de a-și pune capăt zilelor aruncându-se de la etajul 2. Concubinul a sunat la 112 iar polițiștii au convins-o să renunțe la actul suicidal

Aseară târziu, după ora 23.00,  o  patrulă de siguranță publică a Poliției Rădăuți, a fost sesizată prin 112, de către un bărbat, care a transmis că  iubita acestuia se aruncă de la balcon.

Ajunși la locul dramei, pe Strada 1 Mai, deasupra sediului ANAF din Rădăuți, la etajul 2 al blocului, a fost observată o femeie care se afla pe pervazul geamului de la locuință cu picioarele în afară strigând că se aruncă, pentru a scăpa de toate problemele.

Timp de 10 minute femeia a fost consiliată de către lucrătorii de poliție, și în cele din urmă a fost convinsă de către un polițist să intre în apartament. Aici au găsit-o echipajul de poliție, care a aflat că femeia are 36 de ani și este din localitate.  

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD și unul de pompieri, femeia a fost consultată preliminar de către medicul din cadrul SMURD, fiind apoi transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, secția Psihiatrie unde a fost preluată și internată.

Apelantul, găsit și el la locul evenimentului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, concubinul femeii, a declarat că în seara de 31.decembrie a avut un conflict verbal cu ea, iar de atunci nu a mai purtat nicio discuție cu dânsa.  

În seara zilei de 2 ianuarie, pe la ora 23.00,  trecând întâmplător prin fața blocului de pe Strada 1 Mai, a observat femeia urcată pe pervazul geamului strigând că vrea să se arunce. Atunci, concubinul a sunat la 112.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *