Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur: senatorul PSD Ioan Stan nu este cea mai potrivită persoană care să dea sfaturi. Cazul AEIZ Spătărești

Președintele Organizației Județene a Partidului Național Liberal, Suceava, Gheorghe Flutur, care este și președinte al Consiliului Județean Suceava, consideră că președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Suceava, senatorul Ioan Stan, nu este dea mai potrivită persoană care să dea sfaturi. Prezentăm în cele ce urmează comuncatul de presă transmis de președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur:

Cred că domnul Stan nu este cea mai potrivită persoană care ar putea da sfaturi pe sectorul acesta al zootehniei. Nici vreun exemplu de bune practici nu cred că ne-ar putea oferi.

Dacă va avea, în cele din urmă, o idee concretă, o soluție, ar fi binevenite. Cât despre nesfârșitul șir de texte de campanie, nu-l mai crede nimeni. De ce ar ține-o tot așa?

Domnul Stan știe, deci să stea liniștit, guvernul liberal a sprijinit mult investițiile în sectorul procesării laptelui și a cărnii, va face toate eforturile și va reuși să stimuleze creșterea capacității de producție la nivelul județului, inclusiv prin deschiderea unităților falimentate de guvernarea PSD.

Domnul Stan ar putea, totuși, să fie util –  dacă ne-ar explica pe larg eșecul în cazul  AEIZ Spătărești. Am putea să ne uitam la programul lor ,,Așa nu se face!” pentru a reține ce trebuie evitat pe viitor.

Gheorghe Flutur

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *