Bărbat din Straja găsit mort după o zi, pe malul râului Suceava. Plecase de acasă cu un topor și o drujbă, după lemne

Un bărbat de 53 de ani din Straja a fost găsit mort ieri dimineață, în albia râului Suceava. Plecase cu o zi înainte în pădure, cu un topor și cu o drujbă, pentru a strânge lemne de foc. Nu s-a mai întors acasă iar membrii familiei au plecat în căutarea lui.

Ieri dimineață, polițiștii oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi prin 112 de către fratele victimei, cu privire la faptul că în albia râului Suceava, în zona Moară, de pe raza comunei Straja, bărbatul a fost găsit decedat.

A fost găsit cu fața în jos, cu capul și cu picioarele în apă. La fața locului a sosit și un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, care l-au scos din albie, pentru a putea fi examinat. S-a constatat că nu are leziuni pe corp.

Din verificările făcute de polițiști reiese faptul că la 19.03.2019, în jurul orei 11.00, străjeanul  a plecat de acasă în pădure, luând cu el un motoferăstrău mecanic și un topor, cu intenția de a tăia lemne pentru gospodărie.  Nu a mai revenit la domiciliu, fiind găsit decedat, în albia râului Suceava, în zona Moară, în dimineața zilei de 20.03.2019, în jurul orei 08.30 de către un frate al său.

Nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia.   Urmează a se efectua necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *