De cine trebuie să ne ferim, pe cine căutăm, pe cine ascundem, urmăriții general din zona Rădăuți. Astăzi prezentăm ”lotul” Vicov – Putna

Constatăm periodic că trăiesc în jurul nostru persoane căutate pentru că au săvârșit infracțiuni și care nu sunt de găsit ori nu se vrea a fi găsite. Mai sunt și oameni fără cazier, despre care nu se știe nimic de ani buni, plecați să câștige o pâine mai albă prin străinătățuri.

 Cazul de la Caracal a reînvolburat spiritele în România, iar societatea civilă a reacționat prompt, cu demonstrații în stradă. Societatea politică a reacționat la fel de prompt, instituțiile principale ale  statului aruncând acuze una împotriva alteia și toate împotriva funcționărimii publice (plătite din banii contribuabililor, a nu se uita niciodată acest lucru!) de la IGPR, de la Ministerul Public (parchete), de la STS-ul clar nefuncțional în situații de criză și de la alte entități, de asemenea plătite din banii publici. Funcționărimea s-a apărat spunând că tocmai clasa politică le-a limitat puterea de a interveni, prin legislația prietenoasă cu infractorii promovată în ultimii ani.

Nu intrăm în amănunte, sunt prea mulți analiști ai situației pe piața mass media și ne-am pierde în mulțime.

Propunem însă o listă a persoanelor urmărite general din zona unde Suceava smartpress s-a dovedit că are cel mai mare impact prin informațiile transmise și atitudinile promovate. Este vorba despre zona Rădăuți cu acele sate, comune și orașe din preajmă. Pentru a nu lungi acest articol până la pierderea interesului cititorilor, propunem ca astăzi să prezentăm doar fișele urmăriților general din ”subzona” Vicov – Putna.

Onică Vasile-Gică

Născut în municipiul Rădăuți, județul Suceava. Data nașterii: 03-12-1975. Cetățenie: română. Domiciliat în: Județul Suceava, localitatea: orașul Vicovu de Sus. Motivul: Urmărit internațional de alte state. Fapta: Furt și altele.Semnalmente: corpolent, înălțime între 170-175 cm, față ovală, ochi căprui, păr șaten (calviție frontală). DetaliiAutoritățile judiciare belgiene au emis un mandat european de arestare.

Cruț Constantin

Născut în: orașul Vicovu de Sus, județul Suceava. Data nașterii: 27-05-1992. Cetățenie: română. Domiciliat în: orașul Vicovu de Sus, jud. Suceava. Motivul: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.  Fapta: Infracțiuni la regimul circulației. Semnalmente: Constituție atletică, înălțime 1,87 m, greutate 70 kg, păr șaten, drept, ochi verzi, față ovală. Detalii: Judecătoria Rădăuți a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 931/2018 din 18.02.2019, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani și 3 luni închisoare.

Ursachi Constantin

Născut în: comuna Vicovu de Jos, jud. Suceava.Data nașterii: 20-05-1974. Cetățenie: română. Domiciliat în: comuna Vicovu de Jos, jud. Suceava. Motivul:  Mandat de executare a pedepsei cu încisoarea. Fapta: Contrabanda. Semnalmente:  înălțimea 1,70-1,80 m, constituție atletică, ten deschis, păr șaten deschis, ochi albaștri. Detalii: Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la pedeapsa de 3 ani și 8 luni , pentru săvârșirea infracțiunii „contrabandă”.

Railean Vasile-Ioan

Născut în: Orașul Vicovu de Sus, jud. Suceava. Data nașterii: 30-01-1971. Cetățenie: română. Domiciliat în: Orașul Vicovu de Sus, jud. Suceava. Motivul: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: Contrabanda. Semnalmente: înălțime 179 cm, ochi verzi, față ovală, păr șaten întins, cicatrice la nivelul brațului drept. Detalii: Judecătoria Focșani, județul Vrancea a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 1245, prin care s-a dispus condamnarea acestuia la o pedeapsă de 2 ani, 9 luni și 10 zile închisoare.

 Cenușă Mihai

Născut în: comuna Putna, județul Suceava. Data nașterii: 31-10-1978. Cetățenie: română. Domiciliat în: Oraș Vicovu de Sus, județul Suceava. Motivul: Dispărut. Semnalmente: Înălțime 1,70 – 1,80 m, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, drept, fata ovală, lobul urechilor mare, bărbie ascuțită. Detalii: A plecat la muncă în Portugalia.

Popescu Radu Florin

Născut în: Vicovu de Jos. Data nașterii: 18-09-1967. Porecla: Popescanu. Cetățenie: română. Localitatea: Rădăuți. Motivul: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: Lipsire de libertate. Detalii: condamnat la 6 ani de închisoare.

Băștiță Marius

Născut în: Rădăuți, județul Suceava. Data nașterii: 15-06-1986. Cetățenie: Română. Domiciliat în: oraș Vicovu de Sus, județul Suceava. Motivul: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Fapta: Tâlhărie. Detalii: condamnat la 1 an de închisoare.

Belibou Dumitru Iuri

Născut în: comuna Putna, județul Suceava. Data nașterii: 04-10-1961. Cetățenie: română. Domiciliat în: comuna Putna, județul Suceava. Fapta: Infracțiuni economice. Semnalmente: Ochi căprui, ten alb, calviție frontală, poartă mustață. Detalii: Mandat european de arestare emis de autoritățile portugheze.

Precizăm că toate aceste informații și fotografii sunt publice, fiind preluate de pe site-ul Inspectoratului General al Poliției Române, rubrica ”Urmăriți”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *