Educatie

Înscrieri pentru susţinerea examenelor de evaluare DELF prim şi DELF/DALF adulţi până pe 31 ami a.c., la Alianța Franceză Suceava

Până pe data de 31 mai 2023, Alianţa Franceză din Suceava organizează înscrieri pentru susţinerea examenelor de evaluare DELF prim şi DELF/DALF adulţi.

Alianţa Franceză din Suceava face parte din reţeaua naţională de centre de evaluare DELF şi DALF şi are o echipă de evaluatori profesionişti, certificaţi de France Education International, singura instituţie delegată pentru a coordona şi valida aceste examene la nivel internaţional.

Examenul de certificare DELF prim se adresează copiilor cu vârsta de 7-11 ani şi permite validarea primelor 3 nivele ale Cadrului European Comun de Referinţă pentru limbile străine, A1.1, A1 şi A2. Examenele de certificare DELF/DALF adulţi cuprind toate nivelele Cadrului European, de la A1 la C2. Ambele diplome sunt eliberate de Ministerul Francez al Educaţiei Naţionale, sunt recunoscute la nivel european şi au valabilitate pe viaţă.

Tarifele sunt aceleaşi pentru toate centrele de evaluare şi pot fi consultate pe site-ul Alianţei Franceze din Suceava https://afsuceava.ro/ la rubrica Examene DELF/DALF. Studenţii şi cursanţii Alianţei beneficiază de reduceri.

Examenele de certificare pentru aceste nivele vor avea loc la Suceava, pe data de 10 iunie, iar rezultatele vor fi publicate la sfârşitul lunii iunie pe site-ul AFS.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, persoanele interesate pot scrie pe adresa de mail aliantafrancezasv@gmail.com sau contacta direct secretariatul Alianţei Franceze din Suceava la telefon 0737784074, între orele 10.00-16.00.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *