Magazinul Agroland din Burdujeni a luat foc de la becurile de mare putere folosite pentru încălzirea puilor de o zi, ținuți în magazin

Aseară, înainte de ora 20.00, pompierii și polițiștii au fost anunțați prin 112  despre faptul că s-a produs un incediu la magazinul Agroland de pe strada Calea Burdujeni din municipiul Suceava.

Chioșcul este folosit de Agroland Business Saturn Sistem S.A. Timișoara, având ca obiect de activitate comercializarea de furaje și alimente pentru păsări.

Conform constatării făcute de către echipajul ISU Suceava focarul incendiului a fost identificat în una dintre camerele imobilului, sursa probabilă fiind efectul termic al curentului electric. S-a stabilit că în această cameră erau în funcțiune trei becuri a câte 250 W fiecare,  folosite  pentru încălzirea puilor de o zi ce se aflau depozitați în vederea comercializării.

În urma incendiului a rezultat atât deteriorarea componentelor clădirii și a produselor din interior, în prezent necunoscându-se valoarea prejudiciului.

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *