Petrecere de nuntă restrânsă organizată la un restaurant din Vicovu de Sus, stricată de polițiștii care au descins în urma unei sesizări. Organizatorul, mirii și nuntașii au fost amendați

Duminică după amiază, pe la ora  1750, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, au fost informați cu privire la faptul că, la restaurantul ”ROKA” din orașul Vicovu de Sus, are loc un eveniment privat.

În incinta restaurantului în sala de la etajul 1, au fost identificate și legitimate un număr de 17 de persoane, iar organizatorul acestui eveniment, s-a stabilit ca fiind A.B. de 33 ani, administrator al restaurantului.

În urma legitimării, li s-a adus la cunoștință, atât organizatorului evenimentului, cât și participanților la acesta, faptul că se aflau sub incidența Legii 55/2020. Participanții la eveniment, au înțeles să părăsească incinta restaurantului. Organizatorul evenimentului, nu s-a opus încheierii petrecerii private, participanții părăsind toți sala localului.

Participanții la evenimentul privat care au înțeles să părăsească incinta restaurantului, au fost sancționați conform Legii 55/2020. Organizatorul evenimentului și cei doi miri au fost de asemenea sancționați conform Legii 55/2020, cu amendă, în valoare totală de 1.500 lei.

Polițiștii au anunțat că la orele 18:31, evenimentul a fost deja încheiat, ei urmând să informeze  Direcția de Sănătate Publică Suceava despre eveniment în vederea luării măsurilor legale în cauză.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *