Stâncile care pun în pericol circulația pe DN 17B Vatra Dornei – Broșteni, vor fi detonate mâine după amiază. DRDP recomandă folosirea rutelor alternative

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic și riveranii că în după-amiaza zilei de joi, 16 septembrie, va avea loc o detonare controlată a unei părți din versantul afectat de alunecări de teren pe DN 17B, în zona localității Holda, județul Suceava, drumul care face legătura între Vatra Dornei și Broșteni.

Detonarea este programată pentru ora 16:00, drept pentru care accesul autovehiculelor și al pietonilor va fi restricționat temporar în zona de siguranță ce vă fi delimitată de pirotehniști. Operațiunea face parte din programul de lucrări de punere în siguranță a tronsonului de drum menționat, afectat de o alunecare de teren activată în urma ploilor abundente de la sfârșitul lunii august.

În acest sens, recomandarea DRDP Iași pentru conducătorii auto este de a folosi rutele alternative stabilite de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava, conform hărții.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *