Un bătrân de 82 de ani care locuia singur într-o garsonieră de pe strada Jean Bart, găsit mort după patru zile

La 26.11.2020, ora 17:10, Secţia de Poliţie Burdujeni din cadrul Poliţiei municipiului  Suceava a fost sesizată telefonic prin 112, despre faptul că B.M., un bătrân de 82 ani, din municipiul Suceava, nu a mai fost văzut de către vecini de aproximativ 4 zile, iar pe palierul etajului unde locuieşte persistă un miros urât.

Din verificările efectuate s-a stabilit că B.M. locuia singur în municipiul Suceava într-o clădire de garsoniere de pe strada  Jean Bart.

 În cursul zilei de 26.11.2020,  femeia care a sunat la 112,  administrator de asociaţie, a fost anunţată de către vecinii bătrânului despre faptul că acesta nu a mai fost văzut de 4 zile şi faptul că pe palierul etajului unde locuieşte persistă un miros urât.

Ea a solicitat prin apelul unic de urgență intervenţia lucrătorilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care au forţat uşa de acces în locuinţa lui B.M. aceștia găsindu-l pe bătrân  decedat în camera locuinţei.

În urma cercetării locului faptei, în locuinţă nu au fost identificate urme de răvăşire, iar cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacţie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

 

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *