Mopan Suceava
Actualitate

Bărbat mort la Cârlibaba după ce șoferul mașinii în care se afla a încercat să evite un cerb apărut brusc pe șosea și s-a izbit într-un parapet

Un bărbat din Maramureș a murit după ce șoferul mașinii în care se afla a încercat să evite lovirea unui cerb apărut brusc în mijocul șoselei la Cârlibaba, automobilul s-a izbit într-un parapet iar pasagerul a fost proiectat pe carosabil, fiind rănit mortal.

Duminică dimineață, înainte de ora 8.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată  prin 112 despre faptul că pe raza comunei Cârlibaba, județul Suceava a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-a stabilit că un bărbat în vârstă de  de 45 de ani, din comuna Desești, satul Mara, județul Maramureș care conducea o autoutilitară Opel, pe DN18 în comuna Cârlibaba, din direcția Borșa către Iacobeni,  după o curbă la stânga, a încercat să evite un cerb care a sărit pe carosabil, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers și s-a izbit de un  parapet metalic.

În urma accidentului a rezultat decesul lui lui I.C., pasager în partea dreapta față a mașinii, care a fost proiectat din automobil pe carosabil.

Conducătorul auto a  fost testat cu etilometrul, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ,,ucidere din culpă”, cercetările fiind efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier al Poliției Vatra Dornei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *