Mopan Suceava
Evenimente

„Bucovina pi patini…pi buni!”, joi, 24 ianuarie 2019, la Patinoarul Areni. Distracție, sport și…o horă ca în Bucovina

Grupul de Inițiativă pentru Fundația Comunitară Bucovina invită toți sucevenii la primul eveniment din anul 2019, „Bucovina pi patini…pi buni!”, joi, 24 ianuarie, începând cu orele 16:00 și până la ora 19:30, la Patinoarul Artificial Areni.

„GI Fundația Comunitară Bucovina te provoacă din nou, de data aceasta la o după-amiază de distracție, sport și…o horă ca în Bucovina, în ton cu ziua de 24 ianuarie. Vino să vezi ce surprize ți-am pregătit. Avem concert cu oameni faini, avem prezentator, avem bunătăți și distracție pe gheață pentru cei mari și cei mici. Tudor Pletea ne prezintă distracția iar Alexandra Cuza și Andrei Ceobanu ne vor încânta cu vocile lor, toate acestea presărate cu întreceri și tombole pentru toată familia” este mesajul cu care organizatorii invită pe toţi cei doritori să participe la eveniment.

Evenimentul se organizează sub egida Asociației pentru Relații Comunitare – ARC România. Aceasta susține mobilizarea resurselor în comunitățile din Romania. Prin programul ”Fundații Comunitare”, ARC dorește de asemenea înființarea de noi fundații comunitare în toată România, care să antreneze resurse locale pentru a face comunitățile să crească – mai exact atrag fonduri de la persoanele fizice și companiile dintr-o anumită arie geografică și le distribuie către cauze filantropice din aceeași zonă. Fundațiile comunitare inițiază și mențin legătura dintre donatori, nevoi și soluții, conectează oamenii cu cauzele și sprijină un impact crescut al donațiilor și finanțărilor în comunitate. Fundațiile comunitare sunt un motor al schimbărilor pozitive în comunitatea unde activează, stimulând participarea și cooperarea locală.

În prezent, în România există 16 fundații comunitare. Pentru ca și Suceava să facă parte din această rețea, se doreşte înființarea unei astfel de fundații. Astfel, evenimentul are ca și scop promovarea acestui concept în rândul cetățenilor și strângerea de fonduri pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina.
Accesul în cadrului evenimentului din data de 24 ianuarie 2019, se va face pe baza unor brățări individuale care vor putea fi achiziționate sub forma unei donații.

Rezervă-ți locul de acum : https://goo.gl/forms/tVwwvL4osnP6ATkr2

Eveniment caritabil pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *