Mopan Suceava
Actualitate

Crimă la beție. Un bărbat omorât, un altul bătut crunt cu o bară de fier de un individ de 21 de ani din Boroaia

Sâmbătă seară, pe la ora 21:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat este căzut inconștient într-un șanț.

Echipajul deplasat în regim de urgență la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o persoană de sex masculin într-un șanț, ce nu prezenta semne vitale. De asemenea, în zonă a fost identificată încă o persoana care prezenta leziuni.

Din verificări s-a constatat că în data de 16.03.2024, în jurul orei 19:00, Vişan Bogdan şi cumnatul său Rădăşanu Neculai, amândoi în vârstă de 21 de ani s-au deplasat cu atelajele hipo la un bar de pe raza satului Bărăşti, comuna Boroaia, judeţul Suceava, unde au consumat băuturi alcoolice, având un conflict cu alți doi bărbațidin localitate, de 46 și 52 de ani.

Din ancheta efectuată a rezultat faptul că Brustreanu Vasile l-a lovit pe unul din cei doi tineri cu pumnul şi că aceştia au fugit din local spre atelajele hipo. B.V., însoţit de C.N., a alergat după cei doi, circa 100 metri, iar la un moment dat Vişan Bogdan le-a aplicat celor doi bărbaţi mai multe lovituri cu o bară metalică, după care şi-a luat atelajul hipo şi a plecat în grabă de la locul comiterii faptei. În urma  agresiunii a rezultat decesul lui C.N. şi vătămarea corporală a lui B.V..

Tânărul de 21 de ani a fost depistat pe raza unei localităţi învecinate de către echipajele de poliție deplasate în zonă, fiind reţinut pentru o perioadă de 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Suceava

Cercetările în cauză sunt continuate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând ca tânărul să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și tentativă de omor.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *