Două transporturi ilegale de lemn oprite în Vicovu de Jos. Cei doi șoferi, o femeie și un bărbat, au fost amendați iar lemnul a fost confiscat

Ieri dimineață, 25.02.2020, la ora 11.30, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DN 2E din comuna Vicovu de Jos, două autoutilitare care transportau material lemnos, una condusă de un bărbat de 48 de ani și cealaltă de o femeie de 23 de ani, ambii din comuna Sucevița.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la repetabilitatea transportului de material lemnos în baza aceloraşi avize de însoţire prezentate de conducătorii auto, poliţiştii au solicitat sprijinul specialiştilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta ilegal cantitatea de 3,20 m.c. lemn de foc din specia fag, iar femeia transporta ilegal cantitatea de 3 m.c. lemn de foc din specia fag.

Cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 1.047 lei a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *