Gheorghe Biholar, directorul Televiziunii Intermedia, a murit la 63 de ani

Cât suntem de fragili, noi oamenii. Doar atunci când se întâmplă ne dăm seama. În restul vieții noastre ne credem, după caz, sănătoși tun, ori dacă avem vreo  hibă o ascundem cu multă grijă în spatele unui surâs, oameni harnici și întreprinzători, sigur crezând toți că universul cel mare ori cel mic,  gravitează în jurul nostru.

Un bun prieten, care acum câteva zile își făcea planuri pentru noul an, a trebuit să renunțe la toate într-un mod abrupt. Avea de  construit, el însuși fiind  primul arhitect al universului  mai mare sau mai mic pe care l-a configurat, o grămadă de edificii. Nu pentru el, ci pentru cei din jurul său: familie, copii, nepoți,  prieteni, amici, colaboratori, comunitate, oameni care au intrat în micul său sistem gândit de ordonare a unor lucruri așezate bine pentru toți.

Iar într-o clipă, totul s-a rupt!

Toate gândurile sale, rostite înainte de plecare precum și cele intuite măcar de către cei care au rămas,  trebuie păstrate și folosite.

Rămas bun Gheorghe Biholar!  Domnule Gheorghiță, ai fost un om ”ca lumea”!

Gheorghe Biholar, directorul postului regional de Televiziune Intermedia, Gheorghe Biholar. A încetat din viață la vârsta de 63 de ani.

”Moartea fulgerătoare a acestuia ne-a luat pe toţi prin surprindere şi ne-a creat o imensă durere sufletească. Noi așa vrem să ni-l aducem aminte: zâmbind! Ne-a lăsat să ne facem treaba cum am știut noi mai bine. Atât de multă încredere a avut în noi și sperăm că nu l-am dezamăgit.

Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Gheorghe Biholar şi să-i dea putere familiei care trece prin această grea încercare!” este mesajul postat pe pagina de internet a Televiziunii regionale Intermedia Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *