Mopan Suceava
Politica

„Nu e, cu siguranță, drumul cel bun. E încă o ”barbă” a lui Gheorghe Flutur”: deputatul Gheorghe Șoldan, referitor la starea drumului județean dintre Baia și Cotu Băii

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, candidat pentru președinția Consiliului Județean Suceava i-a prezentat vicepreședintelui CJ Suceava, Niculai Barbă, matori fotografici despre starea drumului județean dintre Baia și Cotu Băii.

„Nu e, cu siguranță, drumul cel bun. E încă o ”barbă” a lui Gheorghe Flutur.După ce am demascat încă o dată ipocrizia celui mai slăvit bucovinean din Consiliul Județean Suceava, arătându-i că ignoră oamenii din zeci de localități din județ, în funcție de culorile politice ale primarilor, bățul scurt a fost tras din nou de Niculai Barbă, care a trebuit să iasă cu replica.

Cu ”barba”, mă rog.

Spuneam acum două zile că drumul județean de la Baia la Bogata, respectiv de la Baia la Cotu Băii, este ignorat de conducerea Consiliului Județean, care din când în când aruncă o mână de pietriș în gropi, să nu zică că nu a făcut chiar nimic, doar pentru că dna primar Maria Tomescu e de la PSD.

Un primar care a adus investiții în comună, în două mandate, de peste 30 de milioane de euro.

Niculai Barbă, în replica pe care a oferit-o în mass-media locală, a subliniat hărnicia Consiliului Județean în modernizarea drumurilor județene, chiar și la Baia, „locuri pe unde nu mi-am pus în gând să pășesc” și unde doar domnul Flutur “pășește” în această perioadă de mobilizare masivă pentru a face poze de trimis la presă.

Îi arăt domnului Barbă câteva imagini de astăzi cu drumul județean la care făceam referire, DJ 155P.

Sunt lucruri concrete, așa cum solicitați, domnule vicepreședinte al Consiliului Județean?

Pe aici cred că nu a pășit domnul Flutur.

Să știți că într-o privință aveți dreptate, domnule Barbă.

Sucevenii vor taxa pe 9 iunie impostura, demagogia și șmecheria.

Apropo, știți ce fac fluturii în iunie? (este replica șefului dumneavoastră)”, este mesajul transmis de Gheorghe Șoldan.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *