Mopan Suceava
Administratie

Gheorghe Flutur: ”Sunt convins că pe 28 noiembrie Vatra Dornei va străluci, cu luminițele de sărbători aprinse, ca o adevărată perlă turistică a zonei de munte a Bucovinei”

Președintele Consiliului Județean Suceava a fost din nou prezent ieri pe șantierele din municipiul Vatra Dornei, împreună cu Marius Rîpan, viceprimarul orașului și a apreciat că ultimele întâlniri de la Vatra Dornei au dat roade.

”Am putut observa că strada principală, Mihai Eminescu, care trece prin fața primăriei, are un prim strat de asfalt. S-a lucrat la înălțarea capacelor canalizării și săptămâna viitoare se toarnă al doilea strat de asfalt. Toate cablurile au fost îngropate în pământ și acea rețea de cabluri, care zgâria ochiul privitorului, nu se mai vede acum. Fațada primăriei este renovată, strada Luceafărul, care face legătura cu cazinoul, este în proporție de aproape 70% pavată cu piatra cubică, fiind de asemenea lipsită de cabluri supraterane. Proprietarii din stânga și dreapta au început sa își refacă fațadele. Se modernizează pasajul subteran care trece pe sub calea ferată. S-a finalizat pavarea cu piatră cubică a podului peste râul Dorna. S-a turnat jumătate din canalul din albia râului și zilele viitoare se va turna cealaltă jumătate, în ața fel încât râul sa curgă oglindă în zona cazinoului”, a spus Gheorghe Flutur, care a constatat că în jurul cazinoului este aproape finalizată acțiunea de pavare a trotuarelor. În interior mai sunt foarte puține finisaje de făcut, iar în curtea din spate se pregătește amenajarea unei alei care să lege cazinoul de Izvorul Sentinela și de Catedrala Sfânta Treime.

S-a finalizat și îngroparea conductelor de gaz metan pe cei 30 km. În aceste zile se fac ultimele ajustări și finisaje (subtraversări).

”Sunt mulțumit de angajamentul constructorilor și de lucrările efectuate în acesta vară. Sunt convins că pe 28 noiembrie Vatra Dornei va străluci, cu luminițele de sărbători aprinse, ca o adevărată perlă turistică a zonei de munte a Bucovinei. Atât localnicii cât și turiștii vor vedea o radicală schimbarea la față a localității.”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *