Politica

”Oracolul” Dan Acibotăriță, liderul PV Suceava, noi previziuni: Lungu va avea doi contracandidați la Primărie, unul de la PNL, altul sprijinit de USR. Va pierde dacă nu termină podul nou peste Suceava

Președintele Partidului Verde, filiala județeană Suceava, Dad Acibotăriță a emis în comunicatul de presă duminical obișnuit o nouă previziune privind ceea ce se va întâmpla în politica suceveană din perioada următoare, vizate fiind în mod direct alegerile locale de peste mai puțin de un an. În opinia sa, primarul în funcție al municipiului Suceava, Ion Lungu, va fi ”încolțit” de doi contracandidați importanți, unul care va veni chiar din partea Partidului Național Liberal, formațiune politică pe care Lungu o reprezintă acum la cârma executivului municipal iar un altul, independent, care ar putea fi susținut de USR. Iar dacă nu se va termina podul cel nou de peste râul Suceava, Ion Lungu va pierde alegerile din iunie 2019.

”Noi, verzii suceveni, am observat în ultima perioadă de timp mișcări interesante în ceea ce privește candidații la funcția de primar al municipiului Suceava. La anul, sigur, dl.Lungu, actualul primar, va avea încă 2 contracandidați puternici cu șanse mari de a-l învinge. Unul va veni din ograda liberalilor, iar cel de-al doilea din zona privată și va merge independent sau sprijinit de USR. Oricum un lucru este cert: cu cât se va întinde lucrarea cu podul peste râul Suceava din Burdujeni, cu atât se diminuează șansa de a ajunge din nou primar dl.Ion Lungu, iar dacă durează mult, actualul primar își poate lua adio, din 2020, de la primărie”, a profețit liderul PV Suceava, Dan Acibotăriță.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *