Mopan Suceava
Cultural

Prețul biletelor de vizitare pentru obiectivele Muzeului Bucovinei rămân neschimbate în 2019. Prețul de intrare la Bucovina Rock Castle va crește de trei ori – un bilet va costa 50 de lei, un abonament 100 de lei

Luni, 26 noiembrie a.c., în ședința Consiliului Județean Suceava se vor supune aprobării taxele și tarifele pentru activitățile și serviciile oferite de instituțiile pentru care CJ Suceava este ordonator de credite, pentru anul 2019.
La o primă lectură se poate observa că taxele de vizitare pentru obiectivele muzeale din componența Muzeului Bucovinei rămân la nivelul anului 2018, cu mici variații la tarifele pentru serviciile auxiliare.
Prețul unei vizite la Muzeul de Istorie va costa, la fel ca în anul 2018, 12 lei pentru adulți și 3 lei pentru elevi, la Cetatea de Scaun a Sucevei – 12 lei pentru adulți și 3 lei pentru elevi, la Muzeul Satului Bucovinean – 6 lei pentru adulți, 1,5 lei pentru elevi. De asemenea pensionarii vor avea reducere de 50% din prețul biletului de vizitare.

O noutate în ceea ce privește prețurile biletelor pentru evenimentele culturale organizate de Centrul Cultural Bucovina o reprezintă propunerea de majorare a prețului biletelor de intrare și prețul abonamentelor pentru spectacolele prefigurate în cadrul Festivalului Bucovina Rock Castle 2019. Dacă aleșii județeni vor vota propunerea, prețul biletului și al abonamentului care vor permite accesul la Festivalul Bucovina Rock Castle, va fi de două – trei ori mai mare decât în anul 2018.
Astfel, un bilet pentru o zi, pentru ediția din 2019, va costa 50 de lei față de 20 de lei la ediția din acest an a festivalului, iar un abonament care să permită accesul la toate spectacolele va costa 100 de lei față de 30 de lei, tariful de la ediția din acest an.
În expunerea de motive se menționează că la Centrul Cultural Bucovina, față de anul 2018, s-au făcut propuneri de majorare a prețurilor biletelor de intrare și a abonamentelor la Festivalul Bucovina Rock Castle de la 20 lei, respectiv 30 lei, la 50 lei, respectiv 100 lei, pentru acoperirea în totalitate a cheltuielilor necesare cu organizarea evenimentului.

Please follow and like us:

2 comentarii la „Prețul biletelor de vizitare pentru obiectivele Muzeului Bucovinei rămân neschimbate în 2019. Prețul de intrare la Bucovina Rock Castle va crește de trei ori – un bilet va costa 50 de lei, un abonament 100 de lei

  • Aprodul_Purice

    Dar ce se află in spatele acestui aparent nevinovat anunț? Prefigurat,dealtfel,de către „întemeietorul” (am zice noi și profitorul ,în asociere cu plodul său!) renumitei de-acuma manifestări de micționare a zidurilor Cetății de Scaun sub pretextul penibil al unei manifestări „culturale”… Care anunța, după epuizarea ediției din acest an, că s-a gândit mult și s-a hotărât sa plebisciteze o masură demnă și curajoasă,de quasiemancipare de sub tutela CJ al PDL Suceava,recte a domnului Flutur, „diriginte de șantier” (!!!),de ieșire din subvenționarea publică,să mai sufle oleacă și angrosistul parșiv Emil Ursu,cel care pare să se fi intabulat cu monumentele istorice ale Sucevei pe care le scoate la produs,ca pe niște batrâne depravate…Să nu mai depindă,nu-i așa,de stipendiile CJ,ca de la un țuțuroi contra naturii,deoarece întemeietorul a observat că s-a cam lungit cu gluma și ,iaca,mai are un an-doi și cine știe ce le mai trece prin cap la ăștia,să-l direcționeze la Botoșani,la instituția de binefacere de la iesirea dinspre Săveni,cam pentru următoarele motive:
    – cumplita blasfemie pe bani publici,operațiunea de micționare a zidurilor Cetății de Scaun a Sucevei,monument istoric din clasa A,întrunește condițiile unei la fel de cumplite asocieri în vederea comiterii unor infracțiuni..
    – pe hârtie ,organizatorul „festivalului” este CCB în asociere cu Muzeul Bucovinei,știut fiind că anumite „grohăieli și zdringhi-zdringhi” (am citat din specialistul D.O.P…) pot fi asimilate cu fapte sau manifestări culturale,cu condiția să fie amestecat și CJ,prin banii săi,bani publici,desigur..
    – în fapt,întemeietorul,organizatorul,creatorul,manipulatorul acestei grotești răgălii este numitul Drăgușanul.ro,asociat cu plodul său ratat,pentru că,la fel, este știut că numai activitățile de micționariat public-privat(ă) realizate între tată și fiu sunt cele mai eficiente,că unde să se ducă banii publici dacă nu în familie,cf.lege și tradiție,sa tot fie vreo 10 ani de vechime?
    – în drept,astfel de îmbârligături au nume,domnul gâza.ro știe,la fel și unii dintre sponsorii lor din bani publici,la orizont se vede și un norișor,nu se știe niciodată cum se termină,nu mai bine o mozolim noi,cumva,să fie bine,să nu fie rău,că nu se știe niciodată…
    – mai ales că, tot după ultima ediție, muzicanții, atât din drâmbă cât și din condei, au vehiculat cifre contradictorii,în șanțul cetății ar fi fost când jdemii de micționari,câte 20 /m.p.,când doar câteva sute de plătitori de bilete,ceea ce le-ar fi cauzat la mai (adică la ficat) atât întemeietorului cât și neisprăvitului său plod ,care să nu fi fost plătiți,dzicu ei,după calitatea,cantitatea și importanța socială a muncii depuse ,grohăieli și zdringhi-zdringhi!
    – nici CJ nu a dat seamă de banii cheltuiți atât in nume propriu cât și prin interpuși,câte bilete s-au vândut,unde se duc banii,pe ce anume…
    – dar,mai ales, cum devine cazul cu întemeietorul care se plătește pre sine și ce mai rămâne dă și plodului,pentru că așa se face cu banul public,în instituțiile publice,la Suceava,sub gauleiterul Flutur.
    Până la urma se va găsi cineva să-i întrebe și de sănătate dar și de virtute,chiar așa,cu biletele scumpite de trei ori,ca la martiri și marturisitori,pe stil vechi…
    Așa ne gândim noi,cei care nu gustăm genul dar nici mârlănia pe bani publici,deoarece și noi,așa vetuști cum suntem,plătim taxe și impozite și suntem de cel puțin 100 (una sută) de ori mai mulți decât amatorii de grohăieli și zdringhi-zdringhi,micționarii din șanțul Cetății de Scaun a Sucevei.

    Răspunde
  • Da ca sa vezi spada sora geamana cat tre sa plateasca omu, domnu Ursu? Nu aia din Giurgiu, ajandarmilor, ci aia din tinda muzeului din Vaslui.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *